Eteryje apdergtas E.Jakilaitis – paslėpta reklama?

Vaizdo siužetas, kuriame žurnalistą Edmundą Jakilaitį tiesioginiame eteryje apdergia paukštis, tapo tikru interneto hitu. Bet aiškėja, kad tai paslėpta reklama.

„Lakštingalos sugrįžta“, - taip E.Jakilaitis reagavo į paukščio „dovanėlę“ ant savo marškinių, kuomet tiesioginiame eteryje kalbino Tautos prisikėlimo partijos lyderį Arūną Valinską. „Lietuvos ryto“ televizijos vadovas bei laidos „Lietuva tiesiogiai“ vedėjas nesutriko ir visą likusį eterio laiką praleido „pasipuošęs“ fekalijomis.

Tačiau patikimų šaltinių duomenimis, taip E.Jakilaitis tapo pirmąja reklaminės kampanijos kregžde. Arba lakštingala. Mat, anot šaltinių, „Lakštingalos sugrįžta“ – netrukus startuosiančio naujo režisierės Dalios Ibelhauptaitės projekto šūkis.

E.Jakilaitis 1diena.lt teigė, jog paukščio išdaigos televizijos eteryje – dar neišaiškinta paslaptis. „Oi, nežinau. Dar aiškinamės, iš kur jinai ten atsirado“, - apie „lakštingalą“ kalbėjo eteryje apdergtas žurnalistas.

Tačiau paklaustas, ar taip startuoja slaptos reklamos kampanija, televizijos vadovas suskubo nutraukti pokalbį. „Nieko nežinau. Negaliu komentuoti. Iki, iki“, - prieš padėdamas ragelį sakė E.Jakilaitis.

Su „lakštingalų“ projekto autore D.Ibelhauptaite 1diena.lt nepavyko susisiekti.

Reklamos įstatymas numato, kad už paslėptos reklamos skleidimą gali būti skirta bauda nuo 1 tūkst. iki 30 tūkst. litų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių