Dingęs meilės laiškas porą vėl suvedė po 16 metų

Vienas britas ir jo mylimoji ispanė po 16 metų trukusio išsiskyrimo galiausiai susituokė - juos vėl suvedė meilės laiškas, kuris daugiau kaip dešimtmetį išgulėjo užkritęs už židinio.

Steve'as Smithas ir Carmen Ruiz Perez, kuriems abiem dabar 42-eji, vienas kitą įsimylėjo prieš 17 metų, kai ji pagal mainų programą studijavo Briksame Pietvakarių Anglijoje. Po vienų drauge praleistų metų jiedu susižadėjo.

Tačiau poros santykiai nutrūko, kai mergina persikraustė į Prancūziją vadovauti vienai Paryžiaus parduotuvei.

Po kelerių metų, norėdamas vėl įžiebti jųdviejų meilę, S.Smithas į jos motinos namus Ispanijoje nusiuntė laišką. Jis buvo padėtas ant židinio atbrailos, bet nuslydo ir nukrito už židinio. Dingęs laiškas buvo rastas tik atliekant remontą, kai statybininkai išardė židinį.

„Kai gavau tą laišką, iš karto nepaskambinau Steve'ui, nes labai nervinausi, - vietos laikraščiui "Herald Express" pasakojo C.Ruiz-Perez. - Jau beveik išvis būčiau jam nepaskambinusi. Tai pakeldavau telefono ragelį, tai vėl jį padėdavau. Tačiau žinojau, kad turiu paskambinti.“

Jiedviem susitikus atrodė, kad tų metų nė nebuvo, sakė S.Smithas, vienos gamyklos meistras.

"Kai vėl susitikome, viskas atrodė kaip filme. Bėgome per oro uostą vienas kitam į glėbį. Susitikome ir vėl įsimylėjome. Per 30 sekundžių, kai pamatėme vienas kitą, jau bučiavomės", - sakė jis.

"Aš tik džiaugiuosi, kad tas laiškas pagaliau atsidūrė ten, kur turėjo būti", - pasakojo vyras po penktadienį įvykusių vestuvių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių