„Žvaigždžių duetų“ lyderiai - J.Lapatinskas su A.Buškevičiūte

Ala Pugačiova, Filipas Kirkorovas, Tina Turner ir daugelis kitų ryškiausių žvaigždžių šeštadienio vakarą džiugino LNK televizijos žiūrovus. “Žvaigždžių duetuose” vykęs parodijų vakaras tik patvirtino, kad lietuviai tikrai turi puikų humoro jausmą. Duetai sulaukė rekordinio šiemet žiūrovų balsų skaičiaus. Už pirmoje vietoje pagal žiūrovų balsus atsidūrusius Agnę Buškevičiūtę ir Justiną Lapatinską balsuota beveik 10 000 kartų - rašo portalas DELFI.

Kadangi linksmas vakaras tiesiog privalo prasidėti linksmai, linksmų žinių sulaukė linksmoji projekto pora Rasa Stoškuvienė ir Eugenijus Andrulis. Praėjusią savaitę jiems buvo lemta likti balų lentelės apačioje, tačiau komisijos sprendimu duetas buvo sugrąžintas į šou.

Rosita su Agneta šįvakar išsklaidė bet kokias abejones dėl jų mokėjimo šokti. Tina Turner ir Beyonce virtusios mama ir dukra kaip reikiant pajudino kūnus ir šįkart parodė ne tik vokalines, bet ir choreografines vingrybes. Sulig kiekvienu šeštadieniu gražėjanti Rosita išsilaisvino iš bet kokių subtilios dainininkės pančių. “Rosita, aš sėdėjau ir svajojau, kad tu paruoštum visą šios atlikėjos programą. Ir išvis, ką tu čia veiki toje Lietuvoje?” - po pasirodymo kalbėjo komisijos narė Laima Lapkauskaitė.

Neabejotinais vakaro lyderiais tapo Egidijus Sipavičius ir aktorė Lina Rastokaitė. Jie įkūnijo net 14 įvairaus laikmečio ir stiliaus atlikėjų. Nuo Maiklo Džeksono iki apsvaigusio Egidijaus Dragūno. Iki ašarų komisiją juoktis privertęs pasirymas sulaukė kaip reta gerų komentarų. “Koks balius be mišrainės? Tai buvo puiki ir labai skani mišrainė. To dar nebuvo”, - susižavėjimo neslėpė geležine projekto ledi tituluojama komisijos narė Laima Lapkauskaitė. Egidijų žiūrovai įpratę matyti santūrų, solidų, juk ne veltui jis vadinamas scenos džentelmenu. Šįvakar E. Sipavičius tapo neatpažįstamas. Kas padarė tokią įtaką? Atlikėjas neslepia: “Aš turiu nuostabią partnerę. Ji ta burtininkė, kuri mosteli lazdele ir iš manęs išlenda beprotis, kuris gali ir pasimaivyti”.

Parodijų vakarą visiškai nutolti nuo įprasto įvaizdžio nepabijojo net gražuolės seserys Sandra ir Saulenė Chlevickaitės. Sandra tapo Rusijos primadona Ala Pugačiova, o Saulenė – Filipu Kirkorovu. Tiesa, stulbinančiai panašiu į tikrąjį estrados princą. “Man labai mielas buvo šitas Kirkorovas. Aš įsimylėčiau, paprasčiausiai įsimylėčiau tokį Kirkorovą”, - neslėpė komisijoje buvęs aktorius Saulius Siparis. Užkulisiuose Saulenė prasitarė – ši užduotis jai buvo viena maloniausių ir lengviausiai įveikiamų.

Šįvakar “Žvaigždžių duetuose” netrūko ne tik juoko, bet ir aistros. Ingą Valinskienę ir Andrių Butkų įkūniję Inga Norkutė ir “ventukas” Karolis Akulavičius scenoje ne tik dainavo, šoko, bet ir... Bučiavosi. Drąsu? Galbūt. Tačiau pati Inga neslepia, jog drąsos jai stinga ir jaudulys dažnai ima viršų. Ir, nepaisant to, jog teatre ir televizijos serialuose ji vaidina jau daug metų, čia jausmas – visiškai kitoks. Nieko nuostabaus, - juk ne veltui sakoma, kad “Žvaigždžių duetuose” netikėtumai niekada nesibaigia.

Mažutė, tačiau galingu balsu – toks apibūdinimas geriausiai tinka estrados primadonai Birutei Dambrauskaitei. Šiandien Birutė “užaugo” iki maždaug metro aštuoniasdešimties. Justino įsikūnijimas į legendinę atlikėją privertė iki ašarų juoktis komisijos narius ir kitus projekto dalyvius. Tuo tarpu Aistis su Neringa šį vakarą, priešingai nei kitus, sulaukė mažiausiai komisijos simpatijų.

Bene didžiausia vakaro staigmena – Monikos Linkytės ir jos naujojo partnerio Donato Bakėjaus pasirodymas. Kol Tadas gydosi atsinaujinusią stuburo traumą, Monikai talkina choreografas, režisierius Donatas Bakėjus. Jaudulys, baimė, nežinomybė – tokie jausmai virė iki pasirodymo. Tačiau pati Monika neslepia – Donatas – puikus partneris, supratingas ir taktiškas. Į sceną dainuoti viešai jis žengė pirmąjį kartą. Ar kitą savaitę Donatui vėl teks žengti į sceną, o galbūt kovą tęsti sugrįš pats Tadas? Tai sužinosime šeštadienį, kai “Žvaigždžių duetai” švęs pusiaukelę – linksmą ir audringą mediumą. Laukia daug pikantiškų vaizdų, įspūdingų vakarėlio akimirkų ir nauji, niekur negirdėti naujai gimę trio, kvartetai ir net chorai su praėjusių sezonų dalyviais. Taip pat laukia išlikimo vakaras, kuriame kažkam teks atsisveikinti su projektu. Kol kas labiausiai jūsų palaikymo reikia Monikai Linkytei ir Tadą projekte pakeitusiam Donatui Bakėjui.

Galutinė komisijos ir žiūrovų balų lentelė
1. Agnė Buškevičiūtė ir Justinas Lapatinskas
2. Lina Rastokaitė ir Egidijus Sipavičius
3. Sandra ir Saulenė Chlevickaitės
4. Jonas Jonušas ir Pop ladies
5. Eugenijus Andrulis ir Rasa Stoškuvienė
6. Aistis Mickevičius ir Neringa Šiaudikytė
7. Inga Norkutė ir Karolis Akulavičius
8. Agneta Gabalytė ir Rosita Čivilytė
9. Monika Linkytė ir Donatas Bakėjus




NAUJAUSI KOMENTARAI

Nulinis projektas

Nulinis projektas portretas
Bebalsiai "dainininkai", žiovaujanti komisija. Lygis - nulis su minusu.

va taip

va taip portretas
gerai kad tą patį vakarą rodo Auksinį balsą,ten yra į ką pažiūrėti,visiškai kitas lygis,o ir komisija nesišaipo iš žmonių,bet dėl to nėra neidomu,anaiptol,sugeba žmonės kritiką išsakyti be įžeidinėjimų,taktiškai.

pijokas

pijokas portretas
pigus kaimo smukles sou...10000 balsu, kai lietuvoj 2 mln. zmoniu? trys lietuviai-10 zvaigzdziu ir 55 partijos...artoju bruozas...
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių