Žvaigždės siunčia gražiausius linkėjimus Demi Moore

Aktorę Demi Moore, kuri siekia profesionalų pagalbos dėl išsekimo ir sveikatos problemų, palaiko tokios garsenybės kaip Eva Longoria, Marlee Matlin ir Russellas Simmonsas.

Apie aktorės problemas sužinota po žiniasklaidos pranešimų, kad pirmadienio vakarą į D.Moore namus Los Andžele iškviesti greitosios pagalbos medikai nuvežė ją į ligoninę.

„Dėl kaip tik šiuo metu gyvenime patiriamų stresų Demi nusprendė siekti profesionalios pagalbos dėl savo išsekimo ir (norėdama) pagerinti bendrą sveikatos būklę. Ji tikisi pasitaisyti ir yra dėkinga už šeimos ir draugų paramą“, - sakoma D.Moore atstovės paruoštame pareiškime.

Savo jausmus aktorei žymieji jos draugai išreiškė socialinėje interneto svetainėje „Twitter“.

„Mūsų mintys ir maldos skirtos Demi Moore“, - rašo R.Simmonsas.

„Siunčiu savo meilę ir paramą vienam gražiausių mano žinomų žmonių pasaulyje“, - priduria E.Longoria.

„Duokime Demi Moore laiko ir erdvės. Siųskime jai geras mintis“, - siūlo M.Matlin, o aktorė Alise Neal linki D.Moore „greitai atsigauti“.

D. Moore praėjusių metų pabaigoje išsiskyrė su vyru Ashtonu Kutcheriu. 49 metų aktorė su 33 metų A.Kutcheriu santuokoje išgyveno šešerius metus. Prašymą skirtis ji pateikė lapkričio mėnesį, po to, kai viena San Diego gyventoja viešai papasakojo apie savo trumpą meilės romaną su jos vyru.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nepalaikau

nepalaikau portretas
Durna boba. Metė šeimą. Pradėjo su pacanais f***-intis, nesimaitino senė, kaip žmonės ir va... Bus ir jums mergos taip, jei ištvirkausit ir norėsit būt panašios į skeletus.

fui slukstyne

fui slukstyne portretas
bet tas jos diedas koks baidykle
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių