Vilniaus alėją Druskininkuose drebins „Gatvės muzikos diena“

„Gatvės muzikos diena" - šventė, vienijanti visus, kalbančius universaliausia kalba pasaulyje - muzikos kalba.

Muzikanto ir aktoriaus A. Mamontovo kvietimu profesionalūs muzikantai ir mėgėjai plūsteli į visos Lietuos gatves, kiemus, skverus ir aikštes.

"Renginys vyks visoje Vilniaus alėjoje, preliminariai planuojame, kad renginys prasidės 13 val. Kiekvienas norintis gali tiesiog ateiti ir prisijungti prie Gatvės muzikos dienos dalyvių, šiuo metu yra virš 50 dalyvių, kurie užsiregistravo iš anksto. Kviečiame visus druskininkiečius ir miesto svečius prisijungti prie Gatvės muzikos dienos",- kalbėjo Gatvės muzikos dienos koordinatorius Druskininkuose Edgaras Pečiukevičius.

"Siekiame surinkti kuo daugiau jaunimo ir paskatinti nebijoti viešai muzikuoti",- teigė vienas iš Gatvės muzikos dienos Druskininkuose organizatorių Žilvinas Juralevičius.

"Aš labai džiaugiuosiu, kad šiais metais švęsime jau ketvirtąją „Gatvės muzikos dieną". Manau, kad vis drąsiau galime kalbėti apie šios dienos reikalingumą, tradiciškumą ir visos Lietuvos miestų ir miestelių muzikine šventę",-sako Andrius Mamontovas, „Gatvės muzikos dienos" idėjos autorius ir šventės iniciatorius.

Visi druskininkiečiai ir miesto svečiai kviečiami dalyvauti Gatvės muzikos dienoje ir užsiregistruoti iš anksto el. paštu.: Jaunimo.kinas@gmail.com arba telefonu (8-628) 09316.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių