A. Pugačiovai vyras padovanojo prabangią dovaną (foto)

Maksimas Galkinas už žmonos jam padovanotą naktinį klubą nusprendė atsilyginti prabangia staigmena. 63-ejų metų amžiaus dainininkė Ala Pugačiova šeimos draugo Valentino Judaškino surengtame renginyje pasirodė su M. Galkino jai dovanotu prabangiu papuošalų rinkiniu. Garsaus juvelyro pagamintas auksinis koljė su briliantais kainuoja 12 mln. rublių. Dar du milijonus rublių kainavo prabangus žiedas.

Renginyje primadona vilkėjo lengvą vasarišką suknelę, išyškino taliją diržu. Prabangūs papuošalai tapo atsaku į dovaną vasario 23-čiosios proga vyrui padovanotą naktinį klubą pilies rūsyje. Dabar A. Pugačiovos ir M. Galkino pilyje yra baras, scena, geriausia muzikinė aparatūra, karaokė ir disko rutulys.

 

Ekspress gazeta nuotr.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Sigita

Sigita portretas
O Dieve, kokia tustybe! Galkinas ne viso proto, o Pugaciovos gerbejai dar durnesni, -nuvalkiotai terbai senei sunese milijonus ir jie dabar is proto eina uz gerbeju pinigus! Ka sena kuna apkarste brangenybem, geriau butu paaukojus labdarai vargsams alkaniems vaikams, kuriu yra Rusijoj tukstanciai!Bet...sotus, sako, alkano neuzjaucia! O issines i kapus viena graba ir viena eilute rubu, na, gal dar apkarstys deimantais ir auksu ir degs pekloj per amzius!

laima

laima portretas
na klubas tai gal ir nieko bet tas papuosalas tai nafik ,na kaip senai bobai tai gal ir patinka

tata

tata portretas
pati tu sene,tukstančius metu pragyviansi ir nekada nebusi,kaip Pugačiova ir nedriskit net galvoti blogai apie ja,
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių