„Pasažo vasaros 2010” atidaryme – žvaigždė iš Sankt Peterburgo

Prieš metus „Friedricho pasaže“ sėkmingai startavęs koncertų ciklas „Pasažo vasara“, gegužės 23d. vėl kviečia į gyvos muzikos vakarus.

Pasak koncertus organizuojančios bendrovės „Renginių centras“ direktoriaus Mariaus Tumšio, šiais metais koncertų ciklas „Pasažo vasara 2010” bus spalvingesnis ir įvairesnis nei pernai.

“Prieš metus šioje senamiesčio vietoje sukūrėme nuostabią atmosferą, kurią pajuto ne tik ten susirinkusi publika, bet ir patys atlikėjai. Šiemet šią gražią idėją pratęsim pakartodami labiausiai vykusius pernai metų projektus, o taip pat įnešim ir šiek tiek šviežumo”, - intrigavo Marius Tumšys.

Klaipėdiečiai ir uostamiesčio svečiai per vasarą turės galimybę apsilankyti aštuoniuose „Pasažo vasaros 2010.“ koncertuose. Vasaros sezoną atidarys žvaigždė iš Sankt Peterburgo Nina Karlsson, kuri savo dainose jungia džiazo, fanko ir bliuzo elementus. Birželio mėnesį išvysite daugelio pamėgto Manto Jankavičiaus programą „Čiuožki“ bei trečius metus iš eilės Lietuvai pelniusio geriausios Baltijos šalių grupės/ atlikėjo statulėlę - Leon Somov & Jazzu dueto pasirodymą.

Liepos mėnesį laukia net trys koncertai: Gyčio Paškevičiaus rusiškų romansų ir populiariausių dainų vakaras, Lietuvą Eurovizijoje atstovaujančių energingųjų „Inculto“ vyrukų šėlionės, o subtilesnės muzikos klausytojams prancūziškos muzikos programą paruošė Lietuvos Nacionalinio Operos ir Baleto teatro solistas Edmundas Seilius drauge su Kristina Zmailaite bei Lietuvos nacionalinės premijos laureatu Čiurlionio kvartetu. Tad skubėkite pasitikti vasarą „Friedricho pasaže“. Bilietus jau galite įsigyti visose bilietai.lt kasose ir „Friedricho pasažo Smuklėje“. Koncertų pradžia 19 val.


Šiame straipsnyje: Friedricho pasažas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių