Negana: A. Ditkovskytė ruošiasi kelti dar vieną vestuvių puotą

Lietuvių kilmės aktorė A. Ditkovskytė savo gerbėjus patikino, kad kels didelę viešą savo vestuvių puotą.

Rusijoje išgarsėjusi ir Lietuvoje filme „Tadas Blinda. Pradžia“ vieną iš pagrindinių vaidmenų sukūrusi A. Ditkovskytė kartu su mylimuoju susituokė rugpjūčio 24 d. Tądien legendinės rusų aktorės Tatjanos Liutajevos ir lietuvių aktoriaus, bardo Olego Ditkovskio dukra, 23-ejų A. Ditkovskytė su artimiausiais žmonėmis „susirašymą“ pažymėjo viename Maskvos restorane.

Triukšmingą vakarėlį pora surengė po kelių dienų. Tas vakarėlis užminė ne vieną mįslę ir įtarinėjimus: ar A. Ditkovskytės vestuvėse dalyvavo jos tėtis, kodėl pora taip staiga susituokė ir, apskritai, ar tai buvo tikros vestuvės.

Savo „Twiter“ paskyroje A. Ditkovskytė atsako į gerbėjų klausimus, informuoja juos apie savo filmavimus ir net apie tai, kada eina miegoti. Paskutinieji jos pranešimai buvo džiugūs - ji baigė filmuotis seriale „Garbės reikalas“. Taip pat mergina pažėrė kelias naujas detales apie savo tuoktuves.

„Mes su Lioša (Aleksejaus trumpinys - red.past.) iš tikrųjų susituokėme. Šis įvykis įvyko rugpjūčio 24 d. tarp pačių artimiausių žmonių. Iškilmes mes švęsime dar kartą. Tik tos iškilmės vyks jau prieš visą publiką ir su paparaciais“, - rašė aktorė.

Kyla klausimas, ar prie savo tuoktuvių mergina įskaičiuoja tuoktuves prabangiame Pamaskvės restorane, kurių nuotraukas ji pati paplatino.

A. Ditkovskytė taip pat patikino, kad tėvais su Aleksejumi tapti neketina.

„Tiksliau ketiname, bet kiek vėliau, - rašė aktorė. - Į medaus mėnesį mes dar nesiruošiame. Panašu, kad jis bus tik vasarą.“

Be savo darbų jaunavedžių pora dabar susigalvojo dar vieną užsiėmimą. Jie dairosi namo Pamaskvėje, į kurį mielai iškeistų savo butą Maskvoje.


Šiame straipsnyje: Agnė Ditkovskytėvestuvės

NAUJAUSI KOMENTARAI

kaunas

kaunas portretas
Bet kuria moteri padaryti laiminga labai lenga, tik brangu...

Kas

Kas  portretas
čia pavydi? Jei žmonėms smagu, tegu kelia nors penkias savo šeimos šventes...

holmsas

holmsas portretas
įtariu, ne paskutinę...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių