Neapdairūs policininkai suvalgė įrodymus

Hertfordšyro policijos pareigūnai „suvalgė įrodymus“, nusipirkę dvi picas už mažesnę kainą iš išvežiotojo, sutikto namuose, į kuriuos buvo iškviesti.

Kaltintojai sakė, kad picos buvo užsakytos gaujos, kuri nuviliojo savo narkotikų prekiautoją į namus, kur gyveno Anthony Costello.

Nukentėjėlis, kurios vardo negalima įvardyti dėl teisinių priežasčių, patyrė žiaurią prievartą ir buvo priverstas bėgti pro langą. Prisiekusieji išgirdo, kad du policininkai buvo nusiųsti į namą, gavus pranešimą, kad auka laikoma ten prieš savo valią ir kankinama, pranešė „The Telegraph“.

Tariami kankintojai paliko namą dar prieš pareigūnams atvykstant, bet prieš tai paskambino ir užsisakė pietums picas. Atvykę policininkai rado jas pristačiusį berniuką, kuris pasiūlė parduoti picas su nuolaida.

Kaltintoja pasakė teismui, kad pareigūnai suvalgė įrodymus, nesupratę, kad picos buvo susietos su namu, kurį jiems reikėjo ištirti. Kitą dieną picų dėžutės buvo rastos. Ant picos dėžutės buvo užrašytas įtariamojo adresas, laikas, kada jos buvo užsakytos ir mobilaus telefono numeris.

Kadangi pristatinėtojas negalėjo atgabenti picų, policininkai nepastebėjo reikšmingų įrodymų ir suvalgė jas, palikdami dėžutes policijos mašinoje ir tik vėliau picų dėžutės buvo ten rastos.  

Visa tai buvo kruopščiai suplanuota prekiautojo narkotikais ir policininkai – apkvailinti.
Teismas tęsiasi.


Šiame straipsnyje: policininkai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių