Meilės dienai – melodingas J. Jegorovos debiutinio albumo pristatymas

Muzikinio projekto „Lietuvos balsas“ laimėtojai Julijai Jegorovai ši Valentino diena – viena ypatingiausių. Pirmajame soliniame koncerte ji pristatys ir debiutinį albumą „Mano balsas“.

Atlikėja neslepia, kad jaučiasi lyg prieš egzaminą – drugeliai pilve skraido, ir patikina pasistengianti, jog koncerto klausytojų vakaras būtų jaukus, romantiškas ir įsimintinas. Tai žada ir kartu su Julija meilės dieną švęsiantys svečiai – Rosita Čivilytė su dukra Agneta, Lietuvos balse“ sužibėję dalyviai – Gabrielius Vagelis, Ieva Zasimauskaitė, Berta Timinskaitė.

J.Jegorova, laimėjusi projektą „Lietuvos balsas“, turėjo unikalią galimybę dirbti su viena didžiausių muzikos įrašų industrijos kompanijų „Universal music“, o  pirmąjį albumą įrašyti jai padėjo „Show Makers akademijos“ komanda. Prieš kol kas svarbiausią gyvenime koncertą su atlikėja kalbėjo „Vilniaus diena“.

- Kaip pati pristatytumėte savo albumą „Mano balsas“?

- Šiuolaikiškas, labai savas. Į jį sudėjau visus įmanomus jausmus, nuotaiką, su kuria pabusdavau, - vieną kartą geresnę, kitą – niūresnę. Albumas yra ir jausmingas, ir dramatiškas, ir romantiškas, ir linksmas, ir pašėlęs – visoks. Labai džiaugiuosi juo.

- Kam jis skirtas?

- Skiriu jį visiems savo draugams, šeimai, gerbėjams, visiems, kas myli muziką. Muzikai amžiaus ribų nėra, todėl ir mano albumo dainos tinka tiek jauniems, tiek vyresnio amžiaus klausytojams. Kartais sakoma – čia mano laikų ar mano vaikų muzika, bet kiekvienas žmogus klauso tokios muzikos, kuri geriausiai tuo metu jo širdžiai tinka. Vieną dieną galima klausyti senesnių laikų muzikos – kad ir „Modern Talking“, o kitą – įsijungti Lady Gagos dainas.

- Kodėl albumą pristatote Valentino dieną?

- Proga švęsti dvigubą šventę. Muzika – geriausias būdas išreikšti jausmus. Man asmeniškai tai puiki diena įrodyti savo meilę klausytojams, o klausytojams – gera proga praleisti romantišką vakarą „Tamstos“ klube su savo antrąja puse.

- Planuojate koncertinį turą?

- Kol kas konkrečių planų neturiu. Tokių minčių buvo, bet paskutiniu metu labai koncentravomės į albumo pristatymą, gausybė darbų užkrito. O kai truputį atsilaisvinsime, apsvarstysime koncertų galimybes.

- Ką Lietuvos muzikos pasaulyje laikote autoritetais?

- Didžiausias man autoritetas ir kaip dainininkė, ir kaip žmogus – Rosita Čivilytė. Labai gerbiu Česlovą Gabalį, Violetą Riaubiškytę, Povilą Meškėlą. Tai – muzikos žmonės, į kuriuos reikėtų lygiuotis.

- O kokius kitų šalių atlikėjus pavadintumėte savo dievaičiais?

- Keičiasi tie užsienio dievaičiai. Dabar stengiuosi kiek atsiriboti nuo Beyonce, Rihannos. Labai patinka Alicia Keys, neretai paklausau Arethos Franklin, kai norisi įnešti šiek tiek džiazo į savo pasąmonę. Mėgstu Johno Mayerio kūrinius, Klausau kiek kitokią muziką, nei atlieku pati, bet manau, kad tai tik praturtina mano muzikinį bagažą.

- Savo ateitį matote muzikoje?

- Būtų keista, jei sakyčiau kitaip. Tikrai taip.

- Įsivaizduojate save koncertuojančią po 20 metų?

- Manau, kad taip. Siekiu to ir labai noriu. O kai labai nori, pavyksta.

KUR: muzikos klube „Tamsta“ A. Strazdelio g.1, Vilnius.

KADA: vasario 14 d. 20.30 val.

KIEK: 15-20 Lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių