„Kviečiu šokti“ laurus nuskynė vyru virtusi J.Paulauskienė

Kino apdovanojimais virtęs LNK šokių projektas „Kviečiu šokti“ šį šeštadienį sulaukė ypatingų svečių.

Kino apdovanojimais virtęs LNK šokių projektas „Kviečiu šokti“ šį šeštadienį sulaukė ypatingų svečių: Romeo ir Džiuljetos, kuriuos įkūnijo Radži ir Anos pora, „Buratino nuotykių“ personažus pasirinkusių Lauros Valytės su Vadimu, Antonijų Banderasą ir „Gatvės tango“ vaidinusio Andriaus Paulavičiaus su partnere Ingrida, filmo „Saulėlydis“ „aktorių“ – Vilijos ir Artūro, „Mano svajonių Džinės“ Beatos ir jos „išlaisvintojo“ Andriaus Šedžiaus, Ostino Pauerso partnerės Ritos Pivoriūnaitės ir Karolio, „Mulen Ružo“ šokėjos Rūtos Mikelkevičiūtės ir Adomo, Žmogų-vorą įkūnijusios Viktorijos ir „Žvaigždžių karų“ veikėjo Sakalo Uždavinio, vergės Izauros Natalijos Zvonkės ir Leoncijų vaidinusio Dainiaus, filmo „Džiaze tik merginos“ poros - Jolantos Paulauskienės ir Andriaus.

Komsijoje šį šeštadienį dirbo režisierius Vytenis Pauliukaitis, pedagogė ir šokėja Ieva Šimukauskienė, nusipelniusi trenerė, tarptautinės kategorijos teisėja Daiva Dackevičienė ir naujas komisijos narys, aktorius ir laidų vedėjas Marius Jampolskis.

Filmų personažais virtusiems dalyviams laidos vedėja Inga Valinskienė su savo partneriais Rolandu Vilkončiumi ir jo „dvyniu“ Mantu Stonkumi teikė kino apdovanojimus už nuopelnus šokių ir kino scenoje.

Seimo narys Andrius Šedžius buvo apdovanotas už geriausią antraplanį vaidmenį, įkūnijęs svajonių Džinės „išlaisvintoją“, o Antonijumi Banderasu vienam vakarui tapęs Andrius Paulavičius be konkurencijos pripažintas geriausiu aktoriumi filmuose, pažymėtuose raidele S – suaugusiems.

„Kviečiu šokti“ komisijai kino personažų pasirodymai sukėlė įvairiausių emocijų. „Sakalai, aš tave tokį matau pirmą kartą. Aš tave vėl iš naujo įsimylėjau“, - į pasikeitusią aktoriaus Sakalo Uždavinio šukuoseną emocingai reagavo M. Jampolskis.

„Persirengęs moterimi šokote labai blogai“, - negailestinga Jolantos Paulauskienės partneriui Andriui Uksui buvo komisijos narė Ieva Šimukauskienė.
„Šekspyras tris kartus būtų apsivertęs kape“, - Romeo ir Džiuljetą vaidinusį Radži su Ana įvertino komisijos pirmininkas Vytenis Pauliukaitis.

Laidai įsibėgėjus prie šokių dalyvių prisijungė ir komisijos nariai: Vytenis Pauliukaitis ėmė už rankos Ievą Šimukauskienę ir aistringai sušoko graikų sirtakį. Nuo jų neatsiliko ir Marius Jampolskis, kartu su laidos vedėju Mantu Stonkumi atlikęs įspūdingai keistą šokį, kurį žiūrovai palydėjo nevaldomu juoku.

Kino apdovanojimų vakarą žiūrovams didžiausią įspūdį paliko Radži ir Ana. Ši pora sulaukė daugiausiai televizijos žiūrovų balsų. Tuo tarpu mažiausiai balų žiūrovai skyrė Laurai Valytei ir Vadimui Šuško.

Komisija savo simpatijas atidavė Natalijos Zvonkės ir Andriaus Ukso porai, o mažiausiai balų skyrė Andriui Šedžiui ir Beatai Skaisgirytei.

Susumavus komisijos ir žiūrovų balsus paaiškėjo, kad šį šeštadienį „Kviečiu šokti“ priversti palikti vėliausiai prie projekto prisijungusi Lauros Valytės ir Vadimo Šuško pora. Grįžti į projektą jie turės progą mėnesio gale su kitais iškritusiais dalyviais šokdami „vilties“ šokį.

Bendroje turnyrinėje lentelėje pirmąją vietą užėmė Jolanta Paulauskienė ir Andrius Uksas, vienam šokiui apsikeitę vyro ir moters vaidmenimis.

„Kviečiu šokti“ turnyrinė lentelė:
1. Jolanta Paulauskienė ir Andrius Uksas
2. Andrius Paulavičius ir Ingrida Mikštienė
3. Radži ir Ana Kapustina
4. Natalija Zvonkė ir Dainius Dimša
5. Rita Pivoriūnaitė ir Karolis Levanaitis
6. Vilija Matačiūnaitė ir Artur Bajor
7. Andrius Šedžius ir Beata Skaisgirytė
8. Sakalas Uždavinys ir Viktorija Engelgardt - Bajor
9. Laura Valytė ir Vadimas Šuško



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių