Karališkosios poros vestuvės – mini formatu (foto)

Londone gyvenantis 25 metų kretingiškis vestuvių fotografas Paulius Gvildys nusprendė originaliai paminėti Velso princo Viljamo (William Arthur Philip Louis) ir jo žmonos Keitės (Catherine Elizabeth Middleton) antrąsias sutuoktuvių metines. Šia proga jis surengė karališką fotosesiją – tik jam pozavo ne garsioji britų mylima pora, bet jų antrininkės – lėlės barbės, - rašo pajurionaujienos.com .

Ši fotosesija sulaukė didelio žiniasklaidos dėmesio – žinia apie P. Gvildžio projektą nuskriejo net iki Niujorko.

„Tik patys britai reagavo gana santūriai,- prisipažįsta P.Gvildys.

P. Gvildys teigė, kad fotografuodamas princo Viljamo ir Keitės lėles, jis bandė įsivaizduoti, kaip iš tiesų atrodytų karališkų vestuvių fotosesija.

„Norėjau sukurti žmogiškąsias emocijas barbių pozose ir veiduose, - teigė P.Gvildys, kuriam ši originali idėja šovė į galvą, kai jis princo Viljamo ir Keitės lėles atsitiktinai pamatė ir įsigijo internete. – Šios lėlės tiksliai vaizduoja princą Viljamą ir jo žmoną Keitę – atkurtos netgi tokios smulkios detalės, kaip auskarai, medaliai, rūbų sagos ir pan. Tokių lėlių yra iš viso pagaminta 22 tūkst. vienetų ir jos skirtos kolekcionieriams“.

Jam smagiu atradimu tapo tai, kad fotografuojant Viljamo ir Keitės lėles, jų fone išryškėja smulkios detalės, pavyzdžiui, durų ornamento grožis. „O fotosesijai prie gėlių pakako gėlyno, kurio dydis – vos vienas kvadratinis metras! Tas mažas pasaulis toks žavus, kad fotografuojant žmones, man norisi ir juos sumažinti, kad tik galėčiau apimti ir tas mielas smulkmenas“,- pasakojo P.Gvildys, kuris lėlių fotosesijai pasirinko lankomiausias vietas: Londono apžvalgos ratą, Big Beną, Vestminsterio abatiją, Šv. Džeimso parką, Bakingamo rūmus ir kt.

Nuotraukas galite pamatyti čia:


Šiame straipsnyje: Paulius GvildysNuotraukos

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių