J.Paulauskienės šokių partneris susilaužė plaštaką

„Kai Andrių pamačiau, net atsisėdau. Jis į repeticijų salę įžengė su gipsu“, - pasakoja šoką dėl partnerio traumos patyrusi „Kviečiu šokti“ dalyvė Jolanta Paulauskienė.

Su sese, šokėja Elena Uksaite statydamas sambos kompoziciją judviejų su Jolanta pasirodymui, Andrius visa jėga atsitrenkė į salės koloną ir susilaužė plaštaką. Gydytojai vaikinui sugipsavo ranką, gipsas turės būti mažiausiai penkias savaites.

Tačiau Andrius pasiryžęs nepasiduoti ir tapti pirmu šokėju, ant parketo TV projekte besisukančiu sugipsuota ranka. „Ne tam čia atėjau, kad iškrisčiau. Be to, negaliu nuvilti Jolantos. Jos svajonė – šokti. Turiu padėti jai išsipildyti. Iš šokių aikštelės mane arba išneš, arba išbalsuos“, – pasiryžęs Andrius.

Profesionalus šokėjas nenutraukė treniruočių, bet į jas vaikšto susileidęs nuskausminamųjų. Gydytojai  nepataria Andriui šokti, todėl dėl judviejų su Jolanta pasirodymo vis dar lieka abejonių.

„Esu pasiryžęs šokti, o kaip bus, taip bus. Tikiuosi numalšinti skausmą vaistais ir išeiti ant parketo“, – sako A.Uksas. Juolab, kad porai dabar labai sekasi. Praėjusį šeštadienį jiedu atsidūrė antrojoje „Kviečiu šokti“ vietoje, iš karto po Radžio su Ana.

Tačiau Jolanta atkalbinėja partnerį nuo tokio rizikingo žingsnio.

„Jis rankos ilgai negali laikyti, pradeda skaudėti. Siūlau daryti pertrauką“, – pasakojo J.Paulauskienė.

Andrius net su gipsu nepraranda humoro jausmo: „Kai dešinė ranka sulūžusi, galėsime atlikti mažiau triukų, todėl šoksime meiliau“, – juokiasi Andrius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių