Joninės Klaipėdoje: „Akropolyje“ – magija bei vasariškos linksmybės

Šventinį Joninių savaitgalį Klaipėdos „Akropolis“ kviečia išbandyti smagius žaidimus, sužinoti ateities paslaptis, prekybos centro parduotuvėse ieškoti paparčio žiedų bei linksmintis kartu su kaimiškos muzikos kapelų muzika.

„Joninės – gražiausia vasaros šventė, kurios neįsivaizduojame be magijos, vainikų pynimo, laužo liepsnų bei linksmybių, todėl džiaugiamės, jog savo lankytojams visą ilgąjį šventinį savaitgalį galėsime pasiūlyti tikrą vasariškos šventės šurmulį bei daugybę neišdildomų įspūdžių“, – teigia Klaipėdos „Akropolio“ valdytojas Ovidijus Zibalis.

„Akropolis“ savo lankytojus pasitiks ypač šventiškai nusiteikęs – gražiausios vasaros šventės proga visi prekybos centro įėjimai bus apipinti ąžuolo lapų vainikais. Be to, birželio 24 ir 26 dienomis ir patys „Akropolio“ lankytojai turės progą išmokti nusipinti ąžuolo lapų vainiką bei pasidaryti šventinių atviručių iš džiovintų augalų.

Visi Jonai ir visos Janinos, pasipuošusios ąžuolų lapų vainikais bus fotografuojamos, o iš jų nuotraukos bus kuriamas foto nuotraukų stendas „Joninės Akropolyje“.

Smalsiausios magija tikinčios merginos ir moterys pagaliau galės atsakyti į klausimą „kada aš ištekėsiu?“. Atsakymą surasti padės Joninių medis – ant kuo aukštesnės šakos užmeti Joninių vainiką, tuo toliau nutekėsi, iš kelinto karto užmeti – po tiek metų ir ištekėsi. Vainikai ant magiško Joninių medžio bus mėtomi birželio 24 ir birželio 26 dienomis nuo 13 val.

Tuo tarpu mažieji „Akropolio“ lankytojai galės pademonstruoti savo fantaziją, piešdami gražiausius paparčio žiedus. Geriausių darbų autoriai bus apdovanoti smagiais prizais.

Na, o birželio 24 d. „Akropolio“ lankytojai bus kviečiami prekybos centre surasti magiškąjį paparčio žiedą. Prireiks tik išgirsti slaptažodį ir užuominas iš renginio vedėjo, kurioje parduotuvėje yra paslėptas „Akropolio“ paparčio žiedas.

Joninės „Akropolyje“ – tai kartu ir tikra šventė liaudiškos muzikos mylėtojams. Gerbdamas ir puoselėdamas tradicijas, birželio 24 ir birželio 26 dienomis, „Akropolis“ kviečia visus, kam patinka smagi muzika.

Birželio 24 d. nuo 14 val. gros liaudiškos muzikos kapela „Joldija“, o birželio 26 d. nuo 14 val. susirinkusiuosius linksmins liaudiškos muzikos ansamblis „Joginta“.


Šiame straipsnyje: joninės

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių