Garsus žurnalistas A. Malachovas vos nemirė nuo perdozavimo

Žinomas Rusijos žurnalistas, populiarių televizijos laidų vedėjas Andrejus Malachovas prasitarė apie tai, kaip vos nežuvo. Norėdamas tapti raumeningu gražuoliu žurnalistas persistengė.

„Visus šešerius metus aš kasdien lankiausi sporto klube. Nieko nevartojau. Maniau, jog vien tik daug sportuojant galima užsiauginti tokius raumenis, kokius turi tie įspūdingi vyrukai iš filmų. Tačiau vėliau supratau, kad viskas nėra taip paprasta. Taip. Tai liudija mano provincialumą ir neišprusimą“, - sakė A.Malachovas.

Tuomet televizijos žvaigždė pradėjo vartoti steroidus, kurie, kaip jis tuomet tikėjosi, padės užsiauginti išsvajotuosius raumenis. Tačiau neapskaičiavęs dozių Andrejus Malachovas apsinuodijo ir atsidūrė reanimacijoje. Gydytojų verdiktas - perdozavimas cheminiais preparatais.

Tačiau net ir po tokios karčios patirties žinomas žurnalistas nenustojo sportuoti.

„Manau, kad kiekvienoje srityje yra įspėjamasis “skambutis„, kuriam suskambus esi priverstas padaryti išvadas ir suklusti. Taip man ir nutiko. Kultūrizmo aš nemečiau. Vis dar sportuoju, tačiau dabar tai darau be chemijos“, - atviravo A.Malachovas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

vaida

vaida portretas
Jeigu cia jo nuotrauka,tai jam segenu reikia priauginti,ne rauenu,labai grazus kunas

Sraigė

Sraigė portretas
Jo geros laidos.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių