G. Valaitytė: nekantrauju, kada susipažinsiu su naujais ūkininkais

„Šiemet žiema taip užtruko, vis galvojau, kaip pasiilgau to saulėto, nuoširdaus, pilno gerų emocijų ir naujų atradimų projekto „Ūkininkas ieško žmonos", – apie dvidešimtmetį švenčiančios TV3 televizijos trečiąjį projekto sezoną sako jo vedėja Gintarė Valaitytė.

„Visas vasaras praleisdavau kaime, todėl nekantrauju sulaukti, kada su kūrybine grupe vyksime pas naujus ūkininkus. Jau knieti sužinoti, kokie šiemet vyrukai dalyvaus – jaunesni ar vyresni, kokie jų ūkiai", – sako trokšdama ir šį sezoną užsikrėsti geromis emocijomis Gintarė.

Įsisukę į nesibaigiančius ūkio darbus, dažnai vyrai neturi laiko asmeniniam gyvenimui ir antrosios pusės paieškoms, todėl šis projektas – ne tik puikus būdas prasiskaidrinti kasdienybę, pabendrauti su dailiosios lyties atstovėmis, bet ir šansas susirasti tikrą savo gyvenimo bendrakeleivę. O ir laikas tam – geriausias metuose, kol ūkio darbai dar leidžia ir papramogauti.

„Reikia stengtis ne tik susikurti gerovę, bet ir susitvarkyti asmeninį gyvenimą. Pastangų reikia visame kame, ir įdėtos pastangos niekada nenueina veltui", – sako itin aktyviai daugelyje sričių besisukanti G. Valaitytė, šiemet iš visos širdies besistengsianti ūkininkams padėti susirasti antrąją pusę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

va taip

va taip portretas
sau galetu koki ukininkai paraut ta ryza senmerge
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių