Dž. Butkutė: aš jau seniai turėjau būti mirusi

Šiandien, pirmadienį, laidoje „Kitaip. Su Nomeda“ svečiuojasi – Džordana Butkutė. Pribloškiantis dainininkės atvirumas šokiruos ne vieną žiūrovą. Džordana laidos vedėjai Nomedai Marčėnaitei papasakojo apie pirmąją meilę ir skausmingą abortą, ilgai slėptą buvusio mylimojo smurtą ir persileidimą penktą nėštumo mėnesį.

„Man kartais atrodo, kad aš esu didžiausia Lietuvos gėda“, - prisipažins viena garsiausių Lietuvos dainininkių.

„Aš dabar galėčiau turėti dvarus ir rūmus, jei būčiau taupiusi“, - įsitikinusi Džordana. Dainininkė papasakojo, kad kadaise už koncertus gaudavo milžiniškas sumas. Tačiau pinigus iššvaistė brangiems drabužiams, alkoholiui, vakarėliams, arba tiesiog išdalino.

Beveik dvejus metus alkoholio nevartojanti Dž. Butkutė į kameras papasakojo apie nuodėmingus šlovės laikus. Apie tai, kad įprastą jos dienos maisto racionąsudarė pusė dešrelės ir brendis. Vos 45 kilogramus tada svėrusi popscenos princesė po vasaros koncertų maratono dažnai atsidurdavo ligoninėje.

Neseniai už Elegijaus ištekėjusi Džordana prabilo ir apie buvusio ilgamečio draugo Sergejaus smurtą. „Aš slėpiau, melavau, kad parkritau ir susimušiau, nes aš esu žinomas žmogus ir man buvo gėda. Aš užsirakindavau viena kambaryje ir gerdavau", - apie ankstesnio gyvenimo realybę pasakojo Džordana.

Vaikų neturinti moteris vos sulaukė ašaras prisiminusi po persileidimo jai pasakytus žodžius ligoninėje: „ Oi koks gražus mažylis buvo... Tokie juodi plaukučiai, didelės akys – tik ištraukėm ir jis užsimerkė".

Džordanos gyvenimo paslaptis taip pat atskleis jos draugas dainininkas Tomas Augulis ir žurnalistė, biografinės knygos apie dainininkę autorė Jurga Baltrukonytė.

Kaip Džordana mokėsi mokykloje, kokia bausmė jai grėsdavo už nepaklusnumą ir kas yra Titas, su kuriuo dainininkė niekur nesiskiria jau dvylika metų – visą tai sužinosite pokalbių laidoje „Kitaip. Su Nomeda".



NAUJAUSI KOMENTARAI

dar

dar portretas
vienas pilypas is kanapiu.nu gauni duok atgal.o jeigu tiek laiko patiko gaut snukin reiskia patiko.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių