„Bob Star Bar“ vasarą pasitiks su Bob Sinclar mėgstamu didžėjumi

Šokių muzikos ir kokteilių baras "Pop Star Bar" vasarą pradės penktadienį su tikrais house muzikos pranašais iš D.Britanijos – „Danism".

Pats Bob Sinclar kažkada juos yra pavadinęs dar ir house muzikos madų kūrėjais, o žurnalas DJMAG parašė „juos privalu išgirsti“.

Penktadienį nuo 22 valandos house hitų „Say Yes“ bei „Mesmerise“ autorių, populiariosios įrašų kompanijos „Defected“ atstovą prie pulto pasitiks dar du house muzikos brangakmeniai - Lauris Lee ir Jovani. Laukia ypatingas bikinių sezono startas!

 

„Mesmerise“ - daina, kurią tikrai girdėjome

Antrą kartą į "Pop Star Bar" atvykstantys „Danism“ ne tik dešimtimis skaičiuoja savo albumus, singlus, valdo kelias įrašų kompanijas, bet ir gali pasigirti remiksu net garsiajai merginų grupei „All Saints".

Pernai britai kartu su garsiuoju Michael Gray išleido šokių aikšteles kaitinusį, kaip mikrobangų krosnelę, hitą „Say Yes“, kuriam buvo neabejinga viso pasaulio didžėjų aukštuomenė bei šokių muzikos gerbėjai visame pasaulyje. Tuo tarpu prieš trejus metus Lietuvos ir pasaulio diskotekos skambėjo nuo jų išties įsimintinos dainos „Mesmerise“.

„Danism“ myli ne tik jau minėtasis Bob Sinclar, bet ir „Groove Armada", Roger Sanchez, Pete Tong, Ben Watt ir, aišku, lietuvaičiai „RyRalio“.

 

Lauris Lee: „Danism“ tinka visiems gyvenimo atvejams“

Daug grojantis „Danism" nuolatos kelia gerbėjų kraujospūdį Europos, JAV, Azijos klubuose. Pirmasis brito pasirodymas

"Pop Star Bar" kauniečiams labai patiko, todėl jis grįžta į Lietuvą. Grįžta antram nuostabiam dubliui, pasisėmęs įkvėpimo Japonijoje, kur neseniai grojo.

„Danism“ man patinka trejopai – jo kuriamoje muzikoje žiauriai geros boso linijos ir puikūs vokalai. Tobulas house, o „Say Yes“ yra mano asmeninis hitų hitas. O kaip didžėjus, jis yra labai energingas ir užkrečiantis publiką savo nuolatiniu judėjimu. Maža to, kaip žmogus, jis hiperaktyvus ir labai energingas, atrodo, kaip visada kratomas elektros, tad tai irgi labai smagu. Žodžiu, jis yra tikras profesionalas ir vertas dėmesio atlikėjas, tinkantis visiems gyvenimo atvejams,“ – simpatijų būsimam svečiui neslepia kartu su juo grosiantis Lauris Lee.

 

Septynios valandos disko hitų

Tuo tarpu šį šeštadienį niekada nemiegančiame šokių muzikos ir kokteilių bare "Pop Star Bar" disco naktis „We Love Disco“.

Vasaros sezono atidarymą pratęs tik šiais metais debiutavęs duetas „Disco Poppers“. Baro atstovų teigimu, vos išgirdę jų įrašus jie suprato, kad privalo „Disco Poppers“ pasikviesti groti. Laukia septynios valandos šiuolaikinių ir klasikinių disko hitų.


Šiame straipsnyje: pop star barpop star bar

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių