A.Valentaitė ne tik mokysis šokti, bet ir rūpinsis savo stilingu įvaizdžiu

Verslininkė Asta Valentaitė neatsispyrė profesionalaus šokėjo Vytauto Mackonio pasiūlymui kartu nuo rudens dalyvauti projekte.

Nors šiuo metu užsiėmusią Astą ne taip dažnai galima sutikti vakarėliuose ir kituose pramogų pasaulio atstovų susibūrimuose, ji šiam iššūkiui pasiryžusi skirti daug laiko ir jėgų.

„Visada žavėjausi šokiais. Dar vaikystėje, kai gyvenau Jonavoje, mama nuvedė į sportinių šokių būrelį. Kurį laiką šokau, bet vadovė dažnai pakeldavo balsą, o aš buvau labai jautri - iškart puldavau į ašaras. Taigi mano šokiai greitai baigėsi. O dabar nutariau - gana jais grožėtis, laikas išmokti šokti. Be to, norisi naujos veiklos - streso kūnui ir protui“, - savo apsisprendimą dalyvauti TV3 šokių projekte „Šok su manimi“ dėsto Asta.

Mergina ilgą laiką sukosi mados pasaulyje, ne vieną kartą pati vadovavo fotosesijoms, įvaizdžio kūrime. Išgirdusi klausimą, ar patikės savo įvaizdžio kūrimą ir šokių kostiumų parinkimą projekto stilistei Kristinai Mališauskienei, Asta nusišypsojo: „Tikrai nesipyksime ir gražiai bendrausime. Bet pažįstant mane, esu beveik įsitikinusi, kad įtakosiu stilistės darbą, nes šiuo klausimu pati turiu daug įdėjų. Manau atėjus laikui abi priimsime puikius bendrus sprendimus“.

Astą profesionalių žingsnelių ant „Šok su manimi“ projekto parketo mokys ir kartu pasirodymus kurs Vytautas Mackonis. Įvairių tarptautinių šokių turnyrų dalyvis ir nugalėtojas pernai šoko su verslininke Inga Krukauskiene. Šiemet jis ir vėl neatsispyrė verslo moterims - Astai Valentaitei pasiūlymą šokti projekte pateikė pats.

„Man paskambino Vytautas ir pasakė, kad susirado partnerę ir susitiks su ja pasibandyti, ar jie tinka vienas kitam. Pamaniau, kad jiedu su Asta yra seni pažįstami. Vytautas užtikrino, kad oficialaus kvietimo Astai visai nereikia ir ji mielai sutinka dalyvauti su juo projekte. Taigi, aš pati po jų bandomosios repeticijos sulaukiau skambučio su jų užtikrintu apsisprendimu - ‚Mes šokam'“, - pasakoja antrus metus žvaigždžių ir geriausių šokių virtuozų komandą burianti „Šok su manimi“ vadovė Neringa Kavaliauskienė.

Šiais metais ne tik projekto organizatoriai, bet ir pernai populiariame šou dalyvavę profesionalūs šokėjai su dideliu entuziazmu ieško partnerių ir be galo trokšta vėl pasirodyti užburiančioje TV3 laidos „Šok su manimi“ šokių aikštelėje.

„Pernai projekte dalyvavę profesionalūs šokėjai labai aktyvus ir užsidegę dideliu noru pasirodyti naujame laidos sezone. Jie pilni ambicijų ir patys skuba ieškoti su kuo šokių aikštelėje galėtų pasiekti geriausių rezultatų. Visi skuba iš anksto tam ruoštis ir pateikti žiūrovams kiek galima patrauklesnį poros pasirodymą. Mano telefonas netyla, skambina visi šokėjai ir siūlo žvaigždes, kurios galėtų šokti mūsų projekte. Pasirodo, daugelis susitikinėja su Lietuvos žvaigždėmis ir paslapčia bandosi šokti. Jie jau dabar man pateikia aibę staigmenų.  Esu sužavėta jų užsidegimu  ir įsitikinusi, kad šiais metais TV3 žiūrovams bus pateiktas dar įspūdingesnis šou“, - šypsosi jau dabar „Šok su manimi“ pasirengiamuosius darbus pradėjusi projekto vadovė N. Kavaliauskienė.

Vienas populiariausių praėjusių metų projektų „Šok su manimi“ - jau nuo rudens per TV3!



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių