„Abipus sienos“ tyrimas: kas su kuo politikoje ir...Kedžio lovoje?

Sutikdamas laidai "Abipus sienos" duoti pirmąjį savo interviu Andrius Ūsas prašė vieno - kuo didesnio viešumo. 

"Niekada nebuvom meilužiai. Niekada nebuvom artimi. Niekada neturėjom intymių santykių", - pridėjęs ranką prie širdies ir prisiekęs savo vaikų gyvybe aiškins verslininkas A.Ūsas apie bendravimą su mergaitės mama Laimute.

Jei ne simpatija mergaitės mamai, tai gal pačiai Drąsiaus ir Laimutės dukrai? Kodėl skandalingoje vadinamosios pedofilijos byloje buvo įvelta būtent jo pavardė? Žmogaus, turėjusio žūti pirmiausia. Sutraiškyto it tarakono, kaip tikrų tikriausios išgamos.

"Abipus sienos" atlikto tyrimo taikinyje - žmonės, kurie turėjo reikalų tiek su D.Kedžiu, tiek ir su jo seserimi, teisėja N.Venckiene. Jų papasakotos istorijos veikiausiai šokiruos daugelį.

Tai, kad D.Kedžiui dukrelė nerūpėjo - įsitikino ir kai kurie pedagogai. Po dvigubos žmogžudystės Kaune jie buvo apklausti prokuratūroje. Liudininkų papasakotosios istorijos apie tai, ką grįžusi po savaitgalių, praleistų pas tėvą, sakydavo mažametė, privertė suklusti ne vieną patyrusį skandalingos bylos tyrėją.

Mergaitė fantazuoja ar pasakoja tikrus dalykus? Ponas V.Landsbergis žino viską. Kad po bendravimo su "dėdėmis" D. Kedžio mergaitė vaikščiodavusi su sauskelnėmis. Kad kita neva tvirkinta mergaitė dingusi be žinios. Kad nežinia dėl ko siekiama iš Venckienės atimti teisėjos imunitetą, o jos brolį "padaryti" žudiku. Žino ir tai, kas kaltas. Kaip ir dalis kitų konservatorių, neseniai į Seimą pasikvietusių bėglio artimuosius pasišnekėti apie pedofiliją Lietuvoje. Nuskambėjęs raginimas reikalauti Prezidentės atsistatydinimo veikiausiai turėjo tapti svarbiausiu keisto susibūrimo akcentu.

Kas su kuo politikoje ir...Kedžio lovoje - trečiadienį 19.40 specialioje "Abipus sienos" laidoje per LNK. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių