Zarasų ir Kretingos rajonuose, Telšiuose – paslėpti ginklai bei sprogmenys

  • Teksto dydis:

Trečiadienį Zarasų ir Kretingos rajonuose, Telšiuose gyventojai aptiko paslėptų ginklų bei sprogmenų, informuoja Policijos departamentas.

Apie 8 val. Utenos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas sulaukė pranešimo, kad balandžio 17 d. Zarasų rajone, Antalieptės miestelyje, malkinėje, 1953 metais gimusi moteris rado lygiavamzdį šautuvą, pažeistą korozijos. Ginklas paimtas.

Apie 12.50 val. Kretingos rajone, Žibininkų kaime, 1961 metais gimusi moteris, tvarkydama namus, spintoje rado pistoletą „Walter“ su jame įdėtais penkiais šoviniais.

Apie 18 val. Telšiuose, Putinų gatvėje, 1964 metais gimusi moteris, tvarkydama malkinę, rado užkastą polietileninį maišelį, kuriame buvo trys granatos be sprogdiklių ir atskirai į kitą maišelį sudėti trys granatų sprogdikliai. Juos pasiėmė ir išsivežė Lietuvos policijos rinktinės „Aras“ išminuotojai.

Visais atvejais pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl neteisėto disponavimo šaunamaisiais ginklais, šaudmenimis, sprogmenimis ar sprogstamosiomis medžiagomis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

inform biuro

inform biuro portretas
tai PIŠ partizanai karui ruošiasi

Ruošias karui

Ruošias karui  portretas
Arbe veža į Ukrainą kaip pagalbą :*
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių