Suimtas taksisto žmogžudyste įtariamas vyras: kūną aptiko mažametė

  • Teksto dydis:

Teismas pirmadienį leido trims mėnesiams suimti taksisto žmogžudyste Raseinių rajone, Ylių kaime, įtariamą vyrą, pranešė Šiaulių apskrities policija.

Pasak policijos, Ylių kaime nužudytą 59 metų amžiaus vyro kūną šeštadienį ryte pamiškėje aptiko trylikametė vietos gyventoja.

Į įvykio vietą atvykę policijos pareigūnai pastebėjo, kad vyro kaklas buvo nubrozdintas ir pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl nužudymo.

Tyrimo metu nustatyta, kad 29 metų Ariogalos gyventojas penktadienio vakarą paprašė taksi vairuotoju dirbusio nužudytojo nuvežti jį į Raseinius.

Policijos teigimu, įtariamasis, būdamas neblaivus, tuomet pasmaugė taksi vairuotoją, pagrobė jo turėtus 300 eurų ir išstūmęs nužudytojo kūną iš automobilio, nuvažiavo į degalinę.

„Čia jis pasitikslino, kokiu keliu reikėtų važiuoti, kad pasiektų Raseinių rajone gyvenantį savo pažįstamą. Pasirodė, kad jam reikia grįžti tuo pačiu keliu, kuriuo atvažiavo. Pravažiuodamas įvykio vietą, jis nutarė automobilio atsikratyti ir paliko jį šalia gulinčio nužudytojo“, – rašoma policijos pranešime.

Įtariama, kad po to vyras pėsčiomis nuėjo pas pažįstamą ir su juo girtavo visą naktį. Sekmadienio dieną jį sulaikė policijos pareigūnai.

Šiaulių policijos duomenimis, įtariamasis anksčiau yra teistas už vagystes, plėšimus, sukčiavimą ir kitus nusikaltimus. Iš pataisos namų paskutinį kartą į laisvę jis grįžo pernai rugsėjį, po to, kai atliko bausmę už 2018 metais įvykdytus plėšimus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

WW

WW portretas
Kaip galima paaugle vadinti mazamete? Mazamete manau 5,6,7, na iki 10-11 metu,o 13 metu mergaite jau paaugle. Zurnalistams reiketu issiaiskinti pries rasant.

Vika

Vika portretas
Slykstyne! Po tokiu ivykiu pasidaro apmaudu,kad panaikinta mirties bausme. Sitie gyvuliai dar gyvena visu musu saskaita,kai tuo tarpu ju aukoms gyvenimas jau buna pasibaiges.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių