Tauragės, Joniškio ir Pakruojo rajonuose degalines plėšęs įtariamasis atsidūrė teisme

  • Teksto dydis:

Tauragės, Joniškio ir Pakruojo rajonų degalines plėšęs įtariamasis atsidūrė teisme, pirmadienį pranešė Šiaulių policija.

Šiaulių apskrities policijos pareigūnai balandžio viduryje sulaikė ir į areštinę uždarė 27 metų vyrą, gyvenamąją vietą deklaravusį Pakruojo rajone, tačiau pastaruoju metu gyvenusį Joniškyje. Jis, įtariama, naktimis plėšdavo kaimo degalines.

Balandžio 14-osios ankstų rytą į Pakruojo rajone, Degučiuose, esančią degalinę atėjusi darbuotoja išvydo išdaužtas stiklines lauko duris, o degalinės viduje – besimėtantį akmenį.

Peržiūrėjus vaizdo kamerų įrašus, paaiškėjo, kad apie 3 valandą nakties automobiliu atvažiavęs vyras, akmeniu išdaužė degalinės durų stiklą ir patekęs į vidų iš kasos aparto pavogė stalčių. Stalčiuje buvo 206 eurai.

Atlikę balandžio mėnesio nusikalstamų veikų analizę policijos pareigūnai išsiaiškino, kad analogiškos vagystės iš degalinių užfiksuotos Tauragės ir Joniškio rajonuose.

Balandžio 3-iosios naktį Joniškio rajone, Gataučių kaime, išdaužus degalinės lango stiklą pavogtas kasos aparato stalčius su 203 eurais. Balandžio 9-ąją taip pat išdaužus stiklą patekta į Tauragės rajone, Vaidatonių kaime, esančią degalinę. Po šio įsilaužimo irgi pasigesta kasos aparato stalčiaus.

Dėl šių plėšimų pareigūnai sulaikė 27 metų ne kartą už vagystes teistą Pakruojo rajono gyventoją. Jis sausį grįžo iš įkalinimo įstaigos.

Dar prieš degalinių plėšimus vyras, įtariama, apšvarino savo motiną. Moteris pasigedo užrakintame automobilyje buvusių 1 tūkst. eurų.

Dėl vagysčių sulaikytajam pateikti įtarimai, teismas trims mėnesiams sankcionavo jo suėmimą, tačiau įtariamasis šį sprendimą apskundė aukštesnės instancijos teismui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

...

... portretas
Plėšimas vienaip ar kitaip - savotiškas verslas, o valstybė juk verslą globoja (kol mokesčiai yra mokami) :/

Dirse

Dirse portretas
Teismas paleis.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių