Sugėdino šalikelėje statybines medžiagas išmetusį vyrą: grįžo ir viską susirinko

  • Teksto dydis:

Šeštadienio vakarą socialiniuose tinkluose šiauliečiai pradėjo dalytis vaizdo įrašu, kuriame užfiksuotos Šiauliuose, šalikelėje, iš automobilio kraunamos statybinės medžiagos. Toks gamtos teršėjo elgesys netruko sulaukti kritikos.

„Džiugu, kad visuomenė nebetoleruoja aplinką teršiančių asmenų. Informacija greitai pasiekė policiją, o 41-erių šiukšlintojas šiandien surastas ir nubaustas pagal Administracinių nusižengimų kodekso 366 str. 1 dalį (Savivaldybių tarybų patvirtintų tvarkymo ir švaros taisyklių pažeidimas užtraukia įspėjimą arba baudą nuo dvidešimt iki vieno šimto keturiasdešimt eurų). Informacija apie pažeidimą taip pat perduota aplinkosaugininkams“, – pranešime skelbia policija.

„Policijos pareigūnams patikrinus įvykio vietą, šiukšlių joje jau nerasta – informacijai pasklidus socialiniuose tinkluose, pažeidėjas grįžo ir jas susirinko. Dėkojame pilietiškiems gyventojams, pranešusiems apie įvykį, ir primename, kad šalyje paskelbtas karantinas nesuteikia galimybės pažeidinėti įstatymus“, – gamtos teršėjus įspėja policijos pareigūnai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

liūdna nors turėt būt juokinga

liūdna nors turėt būt juokinga portretas
juk tas gėdintojas galėjo pasakyt kur TA AIKŠTELĖ kur atliekas iškraut, juk šiukšlintojas paklausė tai kur jas dėt? o moralizuot kiekvienas durnius gali..Taip jie ir daro

,,gryzo ir viska susirinko,,,,,taip susirinko

,,gryzo ir  viska  susirinko,,,,,taip  susirinko portretas
ir nuvezes y kita vieta ismete --kur nebuvo gedintojo......

A

A portretas
Ant kiek reikia but beprociu kad taip elgtis.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių