Prokuratūra nutraukė tyrimą dėl galimo B. Vanago smurto prieš draugę

  • Teksto dydis:

Vilniaus apylinkės prokuratūra nutraukė ikiteisminį tyrimą dėl galimo žinomo lenktynininko, visuomenininko Benedikto Vanago smurto prieš draugę, ketvirtadienį pranešė naujienų portalas lrytas.lt.

„Vilniaus apylinkės prokuratūros prokurorė lapkričio 3 dieną priėmė nutarimą nutraukti ikiteisminį tyrimą dėl galimo fizinio skausmo sukėlimo ar nežymaus sveikatos sutrikdymo (pagal Baudžiamojo kodekso 140 str. 1 d.) nenustačius, kad buvo padaryta veika, turinti nusikaltimo, numatyto Baudžiamojo kodekso 140 str. 1 d., sudėties požymių“, – leidiniui nurodė Generalinės prokuratūros atstovė Gintarė Vitkauskaitė-Šatkauskienė.

Prokuratūra tokį sprendimą priėmė apklaususi liudininkus, atlikusi kitus tyrimo veiksmus, tarp kurių buvo ir tam tikri taktiniai procesiniai veiksmai.

Kaip nurodo lrytas.lt, 44-erių lenktynininkui vasarą buvo pareikšti įtarimai byloje dėl fizinio skausmo sukėlimo arba nežymaus sveikatos sutrikdymo.

Tuomet portalas citavo ir, įtariama, smurtą patyrusios moters laišką, kuriame ji teigė: „Benediktas spyrė man, kai nepildžiau tam tikrų jo pageidavimų. Po smūgio jaučiau pykinimą. Dešinė veido pusė iki šiol aptirpusi, užgulta ausis.“

Pats B. Vanagas neigė naudojęs jėgą prieš draugę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Adva"kotas \\\\\\.../////

Adva"kotas  \\\\\\...///// portretas
Jis,ta "garsenybė" turėtų būti teisiamas už prievartavimą,tai straipsniukas iki 15 metukų ir kolonijoje jo lauktų ne vanago,o Gaidžio lakta.---Bettttttttttt tai koncevas,jiems viskas leidžiama ir atleidžiama.

Švanc'berg \\\\\\.....//////

Švanc'berg  \\\\\\.....////// portretas
Taigi pašvinkęs koncervas,kas norės terliotis su ta smarve.Net susišukuoti kūtvela nesugeba,kažin nuo gimimo ta "gasenybė" ar bent kartą prausės.Kas su juo guls į lovą,tai ir tempia per prievartą "žnomas" lektyninikas.Niekšas.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių