Prieš teismą stojo organizuota nusikaltėlių grupė

  • Teksto dydis:

Joniškyje prieš teismą stojo organizuota nusikaltėlių grupė, kaltinama, bandymu apiplėšti vieną Joniškio gyventoją, praneša LNK žinių tarnyba.

Į teisiamųjų suolą sėdo praeityje teisti šiauliečiai.

"Jie ketino pagrobti didelės vertės svetimą turtą. Vyrai kaltinami ir šaunamųjų ginklų laikymu", - sakė Šiaulių apygardos prokuroras Saulius Kulikauskas.

Pistoletu, dujų balionėliu, kūju ir metaliniu strypu ginkluoti vyrai pernai sausio mėnesį atvyko į Joniškį, kur ketino apiplėšti vieną pažįstamą žmogų. Tačiau juos užklupo policijos pareigūnai.

Sulaikomas nusikaltimo organizatorius pasipriešino policijos pareigūnui ir buvo peršautas. Pas sulaikytuosius buvo rasta ginklų ir kvaišalų.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

xser

xser  portretas
Siulau 40 metu bausme

Anonimas

Anonimas portretas
mums paprastiems runkeliams, arbuzams, sunaujai po.chui tie bachurai. Svarbiausia kad neliestu paprastu zmoniu, darbininku. Tegul plesia kapitalistus, burzujus, o kad pasisaudo tarpusavyje tai ju reikalas. SVARBIAUSIA kad NELIESTU VARGSU ir DARBININKU.

Selas

Selas portretas
Kokias čia pievas pasakoja? Taigi tas atlepausiu save pristatinedavo Ale,, bachuras'' turėjo įvykti eilinės kaimiečių razborkes, tik tas joniškietis prikakojo į kelnes ir pats išsikvietė polpareigunus
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių