Policija įspėja apie apgaulingus laiškus neva iš Policijos departamento sistemų

  • Teksto dydis:

Lietuvos gyventojams siunčiami elektroniniai laiškai, kurių siuntėjas "no-replay-lietuvos-policija@epoIicija.lt" apgaulingai pateikiamas lyg jie būtų gauti iš Policijos departamento sistemų, savo feisbuko paskyroje praneša Lietuvos policija.

"Šie laiškai nebuvo siųsti iš policijos pašto serverių, siuntėjo domenas ne epolicija.lt vietoje L raidės naudota "i" didžioji. Laiške pateikiama klaidinanti informacija apie neva įvykusį Kelių eismo taisyklių pažeidimą.

Laiške pateikta nuoroda "www.epolicija.lt", iš tiesų nukreipia į svetainę, kurioje jūsų duomenys gali būti pavogti, arba jūsų įrenginiai užkrečiami.

Būkite atsargūs. Pasidalinkite su draugais!", - įspėja Lietuvos policija



NAUJAUSI KOMENTARAI

buvo

buvo portretas
ir man is Vilniaus policijos skambutis kad neva as skolingas kazkokiai bobai pinigu nepasimeciau ir sakiau kad skambinsiu i kauno policija tuomet nutrauke pokalbi mano laidinis fiksuoja numerius as iskarto pranesiau 012 man buvo pareiksta kad tirs jau praejo 8men ir jokio atsakymo o tas numeris iki siol egzistuoja nes atsakovas pranesa kad siuo metu uz imtas ir yra prielaida kad tai gali buti ir kazkokiu spect niekseliu darbas kurio ir netyria ...........

pypenas

pypenas portretas
Nerašykite labai neapgalvotų straipsnių,'Rašytojai jūs patys persiskaitykit ką parašėte'-,o Policijai jau seniai žmonės reikalauja,atsiūzdami pažeidimo protokolą įdėkite nuotrauką,ir nurodykite protokole tikslia pažeidimo vietą,tuomet bus tvarka..................????????????????????????
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių