Sėkminga kriminalistų operacija: sprukęs vairuotojas buvo sulaikytas su amfetaminu rankose

  • Teksto dydis:

Po gaudynių Kauno rajone Marijampolės kriminalistai sulaikė asmenį, gabenusį kilogramą amfetamino, penktadienį pranešė Marijampolės apskrities vyriausiasis policijos komisariatas.

Rugsėjo 23 dieną Marijampolės Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus pareigūnai surengė slaptą sulaikymo operaciją Kauno rajone. Jų akiratyje buvo asmenys, tiekę narkotines medžiagas į Marijampolės apskritį.

Anot policijos, operacijos metu buvo stabdomas lengvasis automobilis „Opel Zafira“. Jo vairuotojas nepakluso pareigūnų reikalavimams sustoti bei sukeldamas keletą avarinių situacijų, dideliu greičiu spruko nuo pareigūnų.

Po persekiojimo lengvojo automobilio „Opel“ vairuotojas buvo užblokuotas, bet iššokęs iš automobilio salono ir paėmęs su savimi įtartiną paketą bandė bėgti nuo policijos pareigūnų, tačiau buvo sulaikytas.

Pakete, kurį su savimi turėjo sulaikytas asmuo, rasta virš kilogramo psichotropinės medžiagos – amfetamino.

Dėl įvykio atliekamas ikiteisminis tyrimas dėl labai didelio kiekio neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis. Už šią nusikalstamą veiką gresia laisvės atėmimas nuo dešimties iki penkiolikos metų.

Tyrimui vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Marijampolės apylinkės prokuratūra.



NAUJAUSI KOMENTARAI

cia gi savoms reikmems...

cia  gi savoms reikmems... portretas
savoms...reikmems...savo xebrai is laisves gaujos....

Nerijus

Nerijus portretas
Taip sveriant iki areštinės kokie 600 gramų išgaruos...
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių