Panevėžio rajone asmuo užsipylė degalų už 149,45 eurus ir pasišalino: ar atpažįstate?

  • Teksto dydis:

Liepos 9 dieną Panevėžio rajone žmogus „Circle K“ degalinėje užsipylė degalų už 149,45 eurus ir pasišalino, praneša policija.

Liepos 9 dieną 17.11 val. į degalinę „Circle K“, esančią Panevėžio rajone Šilagalio kaime Šilagalio gatvėje 20 atvyko automobilis „Lexus“, užsipylė degalų už 149,45 eurus ir pasišalino.

Nuotraukose matomi automobilio valstybiniai numeriai galimai vogti, priklauso kitai transporto priemonei.

Galinčius suteikti informacijos policija prašo susisiekti su Panevėžio policijos vyresniąja tyrėja Monika Jurgelioniene, tel. nr. 8 700 62 967 arba el. paštu: monika.jurgelionienė@policija.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ne nu...visi pozimai rodo

ne nu...visi pozimai rodo portretas
ka bauduvoj krize.... debiliskas keliu zenklinimas ir zenklais uzmaskuotos kameros trikojai ir radarai nepadeda ? o ble tie brangus prabangus uzslaptinti policijos automobiliai irgi nepadeda ? ....mmm .... kazka keist reikia.... algu kelt nebandet ? nes jeigu taip ir toliau kainos kils tai manau as irgi vaziuosiu uzsipilt ir batonu pasirinkt nemokamai... a jeigu pagaus i pasodins ka prarasiu ? bauduva PSD lazas visokios prievoles buriai kontrolieriu i privalomi mokesciai .... ziema arteja....manau naujajame kalejime reikia rezervuotis nemokamam poilsiuj silta viecike...

Dzesiuke

Dzesiuke portretas
Tai policijos darbas,nr juk matomas.Gala Lietuvos kad joje lieka tik debilai,,,

tai

tai portretas
matai gudruciai - kas algas ims, o kas rinks ikalcius
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių