Marijampolės savivaldybėje rasti devyni automobiliai su suklastotais numeriais

Savaitgalį Marijampolės savivaldybėje esančiame Kumelionių kaime rasti devyni automobiliai su, įtariama, suklastotais identifikaciniais numeriais, sulaikyti įtariami Tadžikistano piliečiai.

Kaip BNS informavo Marijampolės apskrities policijos atstovė Daiva Klimavičienė, pirminiais duomenimis, automobiliai klastojimo būdu galėjo būti „pajauninami“, kad būtų įleisti į šalis, į kurias galima įvežti ne senesnius nei, pavyzdžiui, 2006 metų gamybos automobilius.

Kaip pirmadienį pranešė policija, automobiliai rasti šeštadienio vakarą, policijos pareigūnams pagal gautą informaciją patikrinus garažus.

Kaime esančiame garažų masyve rasta po keturis „Opel Zafira“ ir „Toyota Corola“ bei vienas „Opel Astra“ automobilis su, įtariama, suklastotais identifikaciniais numeriais.

Pirminiais duomenimis, automobiliai nėra vogti.

Viename iš garažų prie šių automobilių rasti du Tadžikistano piliečiai, gimę 1985 ir 1986 metais, jie sulaikyti.

Policija pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl transporto priemonių identifikavimo numerių klastojimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tai ir

tai ir portretas
Sunku patikėti, kad numerius perkala ir klastoja Tadžikistano piliečiai. Greičiausia tai lietuvių auksarankių nuopelnas, o pietiečiai tik užsakovai

A

A portretas
Ka veikia? Masinas kvaili perka ir cia pinigus palieka skatindami valstybes ekonomika.

Kirvis

Kirvis portretas
Ka Kumelioniu kaime veikia azijatai? Kas cia juos isileidzia??? Ar jie ES pilieciai? Grusti lauk tuos svetimsalius, kad nei smarves neliktu!
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių