Lytinius organus moksleiviams per nuotolinę pamoką rodžiusiam vaikinui skirta bauda

  • Teksto dydis:

Panevėžio apylinkės teismas praėjusį penktadienį patenkino prokuratūros prašymą ir skyrė 2 tūkst. eurų baudą savo lytinius organus moksleiviams per nuotolinę pamoką „Zoom“ platformoje demonstravusiam 19-mečiui.

Kaip pranešė Panevėžio apygardos prokuratūra, baudžiamuoju įsakymu vaikinas pripažintas kaltu dėl disponavimo pornografinio turinio dalykais, iš jo taip pat konfiskuotas kompiuteris ir internetinė kamera.

Bylos duomenimis, vaikinas prie vienos Panevėžio gimnazijų nuotolinės matematikos pamokos, vykusios „Zoom“ platformoje, prisijungė vasario viduryje.

„Moksleiviai į pamoką jungėsi naudodami mokytojos atsiųstą prisijungimo nuorodą. Gimnazistai netrukus pastebėjo, kad į pamoką prisijungė pašalinis asmuo, pasivadinęs vieno iš bendraklasių vardu. Jis kelias minutes demonstravo savo lytinius organus, o po to nuo pamokos atsijungė“, – teigiama pranešime.

Anot prokuratūros, lytinius organus rodžiusį vaikiną moksleiviai spėjo nufilmuoti ir įrašą perdavė gimnazijos vadovams, kurie kreipėsi į teisėsaugą.

Pasak tyrimui vadovavusios Panevėžio apygardos prokuratūros Pirmojo baudžiamojo persekiojimo skyriaus prokurorės Sandros Povilonienės, įtariamojo tapatybė buvo nustatyta padedant JAV veikiančios bendrovės „ZOOM Video Communications“ ir Airijoje registruotos įmonės „Google Inc Ltd“ atstovams, kurie operatyviai pateikė Lietuvos teisėsaugos prašomą informaciją.

„Šios interneto milžinės yra suinteresuotos, kad įvairių incidentų virtualioje erdvėje būtų kuo mažiau, todėl aktyviai bendradarbiauja su ikiteisminius tyrimus atliekančiais teisėsaugos pareigūnais. Interneto chuliganams tai turėtų būti rimtas įspėjimas“, – cituojama prokurorė.

Prokuratūros teigimu, vienoje profesinėje mokykloje besimokantis vaikinas pripažino prisijungęs prie pamokos ir teigė norėjęs pajuokauti bei tvirtino lytinius organus parodęs spontaniškai ir po to pats susigėdęs bei transliaciją nutraukęs.

Kadangi vaikinas prisipažino ir gailėjosi, byla išnagrinėta greičiau ir baigta baudžiamuoju įsakymu, o galutinė bauda sumažinta trečdaliu.

Ikiteisminį tyrimą šioje byloje atliko Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Klaipėdietis

Klaipėdietis portretas
Sistema išugdė tokius žmones .Nueik į pirtį rūbininkė moteris į ligoninės pimajį sanitarės moterys ir aplamai kur pasisuksi viemoterys.Žiurint filmus vyrų pmpalai demonstrojami ir į kairę,ir įdešinę,bet vaginos neteko matyti .Tad kaikurie nesigaudo pamačius moterį maunasi žemyn kelnes.

giedrius

giedrius portretas
Ar galima juo tikėti, normalus žmogus niekada to nedarys. Dabar šlykštukas, o kai užaugs, bus šlykštynė, faktas.

Jonas

Jonas portretas
Vadinasi, supranta, kad daro bjaurų darbą, jeigu veido nerodo. Bjauru.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių