Įtariamiesiems buto padegimu Jurbarke – blogos žinios

Jurbarko policija pateikė įtarimus dviem jaunuoliams dėl tyčia sukelto gaisro daugiabutyje Dariaus ir Girėno gatvėje.

Vėlų penktadienio vakarą apie 23.54 val. kilus gaisrui, mažamečiai vaikai buvo gelbėjami išmetus juos per langą ant namo gyventojų ištemptų paklodžių.

Padegtame bute buvo šeši žmonės: trys 22-ejų metų moterys ir trys mažametės mergaitės – 4-erių, 3-ejų ir 2-ejų metų amžiaus.

Atvykus ugniagesiams, daugiabučio laiptinė skendėjo dūmuose, o antrajame jos aukšte degė durys. Ugniagesiai laužtuvu išlaužė vieno iš butų duris ir išvedė 6 žmones – 2 suaugusiuosius ir 4 nepilnamečius, pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas.

Iki atvykstant ugniagesiams, nuo dūmų dūstanti keturmetė mergaitė buvo nuleista per antrojo aukšto langą policijos pareigūnams. Ji ir dar 2 mažamečiai greitosios pagalbos automobiliu išvežti į ligoninę. Po pirminės medikų apžiūros nustatyta, jog vaikai nenukentėjo, tik išsigando. Vaikai buvo išvežti į Kauno klinikas gydytojų konsultacijai.

Policija anksčiau skelbė, kad įtariamieji – 23-ejų ir 25-erių metų vyrai – uždaryti į areštinę.

Jurbarko rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus viršininkė Laura Strimaitienė BNS pirmadienį sakė, kad įtariamiesiems pareikšti įtarimai, jiems paskirtos kardomosios priemonės – rašytiniai pasižadėjimai neišvykti. Į teismą dėl jų suėmimo kreiptasi nebuvo. Poelgio motyvo policija neatskleidžia.

Anksčiau vyrai teisti nebuvo, policijai jie nežinomi.

Vienas įtariamųjų yra kilęs iš Klaipėdos ir gyvena pas draugę jurbarkiškę, kitas yra nuolatinis Jurbarko gyventojas. Abu vyrai yra draugai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių