Girtas vyras nelegaliu ginklu grasino išžudyti savo šeimą

Švenčionių rajono policija savaitgalį į areštinę uždarė vyrą, kuris nelegaliu ginklu grasino iššaudyti šeimą.

Penktadienio vakarą apie 22.30 val. Švenčionių rajono policijos komisariate gautas pranešimas telefonu, kad namuose Pabradėje triukšmauja neblaivus sutuoktinis.

Atvykus policijos pareigūnams paaiškėjo, kad neblaivus Pabradės gyventojas 36 metų V.V. mažamečių vaikų akivaizdoje tampė už plaukų sutuoktinę 33 metų L.V. vieną kartą trenkė ranka jai į kaklą, kelis kartus spyrė į pilvo sritį ir į koją, tuo sukeldamas fizinį skausmą.

Pasak policijos pranešimo, moteris pasiguodė policijos pareigūnams, kad neblaivus vyras ją ne tik sumušė matant mažamečiams vaikams, bet ir žadėjo nušauti ir ją, ir vaikus.

Pasak policijos pranešimo, pareigūnams pasidomėjus apie vyro turimus ginklus, moteris nurodė, kad garaže vyras neteisėtai laiko šaunamąjį ginklą ir atidavė pareigūnams du revolverius. Nors tikslią ginklų rūšį ir priklausomybę šaunamųjų ginklų kategorijai nustatys paskirti tyrimai, tačiau, pirminiais duomenimis, vienas iš moters pateiktų ginklų yra revolveris, pritaikytas šaudyti 22 kalibro koviniais šoviniais, o kitas - dujinis revolveris.

Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas - vyrui teks atsakyti ne tik už smurtą prieš sutuoktinę, bet ir už nelegalių ginklų laikymą.

Įtariamasis V.V. uždarytas į areštinę.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių