Girtas vairuotojas – pareigūnams: imkite 3 tūkst. eurų arba mano automobilį

Magistraliniame kelyje A1 Vilnius-Kaunas-Klaipėda, Šilalės rajono ribose, neblaivus sustabdytas vairuotojas kaip kyšį siūlė savo automobilį.

Kaip skelbia Tauragės apskrities policija, antradienį, 10.03 val. magistraliniame kelyje, Laukuvos seniūnijoje, Stungaičių kaimo teritorijoje, neabejingas pilietis pastebėjo keistai po kelią manevruojantį automobilį „Subaru Forester“.

Apie tai jis nedelsiant pranešė policijos pareigūnams.

Pareigūnams sustabdžius minėtą automobilį, paaiškėjo, kad prie jo vairo sėdi akivaizdžiai neblaivus vyriškis, 68 metų vyrui buvo nustatytas vidutinis girtumas 2,16 promilės alkoholio.

Vairuotojas, tikėdamasis išvengti baudžiamosios atsakomybės už vairavimą neblaiviam, pareigūnams pasiūlė 3 tūkst. eurų arba atiduoti automobilį.

„Savo funkcijas sąžiningai ir dorai atliekantis pareigūnai provokacijai nepasidavė,“ – rašoma Tauragės apskrities policijos pranešime.

Savo funkcijas sąžiningai ir dorai atliekantis pareigūnai provokacijai nepasidavė.

Pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl bandymo papirkti pareigūnus ir už vairavimą išgėrus. Vairuotojas buvo uždarytas į areštinę.

Tą pačią dieną kitas vairuotojas bandė papirkti policininkus Šalčininkų rajone.

Apie 9.35 val. Jašiūnų miestelyje 25 metų vyras, siekdamas išvengti administracinės atsakomybės už nesumokėtą kelių mokestį, Vilniaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnams davė 20 eurų kyšį.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl policininkų papirkimo.

„Primename, jog bet koks grynųjų pinigų davimas policijos pareigūnui vertinamas kaip kyšis. Pakanka vien siūlymo ar pažadėjimo duoti kyšį, kad asmuo būtų patrauktas baudžiamojon atsakomybėn“, – sako policija.



NAUJAUSI KOMENTARAI

a juk svarbiausia.... yra nubaust...

a juk svarbiausia.... yra nubaust... portretas
ne girtuokli isgydit...ne jo seimyna islaisvint is alkoholiko ligonio priekabiavimu...a nubaust...skaudziai grieztai negailestingai...atimt paskutini kasni is alkoholiko vaiku... atimt paskutine is seimos , padaryt viska ka alkoholiko vaikai negaletu nusipirt sasiuvinio, ka negaletu i mokykla nuvaziuot, ...zodziu...draust , baust ...apmokestint, terorizuot.... padet aferistams gyventojus skalpuot...

Joo

Joo portretas
Nei siūlyti, nei pažadėti, o tiesiog paklausti ar paimtų. Tai nebūtų statymo baudžiamas pažeidimas?

o

o portretas
matomai farai nesigundo tokiom sumom nes pagauna tokiu /zuvyciu/ kurioms teises brangiau uz mln ???===
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių