Generalinis komisaras S.Skvernelis: prieš įstatymą lygūs visi, nepaisant nuopelnų

  • Teksto dydis:

Kovo 22 d. 21 val. 15 min. Vilniuje, Vilkpėdės-Tūkstantmečio g. sankryžoje, sustabdytas tarnybinis automobilis „Škoda Superb“, kurį vairavo ne tarnybos metu neuniformuotas, įtariama neblaivus Lietuvos kriminalinės policijos biuro viršininkas.

Pareigūnas atsisakė vietoje pasitikrinti blaivumą, tačiau vėliau medicinos įstaigoje jam nustatytas 1,71 prom. girtumas, taip pat paimtas kraujo mėginys.

Šiandien A. Matonis parašė prašymą atleisti jį iš tarnybos policijoje, tačiau kol vyksta tarnybinis patikrinimas, policijos vadovas jo prašymo nepatenkino.
Lietuvos kriminalinės policijos biuro viršininkui dėl darbo specifikos, tarnybinis transportas priskirtas nuolat, kadangi pagal darbo pobūdį, jis bet kuriuo metu (po darbo valandų ir savaitgaliais) gali būti priverstas vykdyti tarnybines pareigas.

Policijos generalinis komisaras Saulius Skvernelis dar kartą pabrėžia, kad jei tarnybinio patikrinimo metu bus nustatyta, kad A. Matonis savo veiksmais diskreditavo pareigūno vardą, tai nepriklausomai nuo ankstesnių pareigūno nuopelnų, jam gresia atleidimas iš tarnybos už pareigūno vardo diskreditavimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

lygus

lygus portretas
tik ant popieriaus o gyvenimas suranda /lygesniu/ ir nereikia pusti burbulu uztenka garliavos ligy biu zmones tai mate visi
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių