Vilniaus senamiestyje pirmadienio rytą susidegino žmogus

Ankstų pirmadienio rytą Vilniuje susidegino žmogus.

Pasak policijos, įvykio vietoje rastas atsisveikinimo raštelis. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Bendrais pagalbos centras 6.08 val. gavo pranešimą, kad Subačiaus gatvėje esančioje apžvalgos aikštelėje dega žmogaus kūnas.

Į įvykio vietą buvo išsiųstos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informacija apie įvykį perduota Vilniaus apskrities greitosios medicininės pagalbos stočiai ir Vilniaus apskrities vyriausiajam policijos komisariatui. Tačiau išgelbėti žmogaus gyvybės nepavyko.


Šiame straipsnyje: degantis žmogusgaisrasnelaimė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Jimmy

Jimmy portretas
Come baby let my fire...

NA NA

NA  NA portretas
jei rašė atsisveikinimą su šiuo pasauliu ,vadinasi nurodė priežastį , kas jį išvaro iš šio gyvenimo ,darbar ir ugnis prisidės prie lietuvių susinaikinimo priemonių .kas padarys išvadas, kodėl taip masiškai , lietuviai nenori gyventi lietuvoje .sėkmės kentėti ir vienas kitam padėti .

hmmmmmmmm.

hmmmmmmmm. portretas
valdžia turėtų susimąstyti,kas darosi su žmonėmis,ar ilgai tai dar tęsis,kiek žmonių prie konteinerių,greit parduotuvėse bus tuščia,kas ką bepirks,na o ponams tai nė motais,svarbiausia,kad jų kišenėse daug šlamančių........
VISI KOMENTARAI 35

Galerijos

Daugiau straipsnių