Praėjusią parą šalies keliuose nukentėjo 27 eismo dalyviai

Praėjusią parą, trečiadienį, pirminiais Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, įvyko 16 eismo įvykių, kuriuose sužeisti 27 žmonės.

Rytą, apie septintą, Pasvalio rajone, magistraliniame kelyje Panevėžys–Pasvalys–Ryga, „Volvo XC90“ markės automobilio vairuotoja įvažiavo į priešpriešiniam eismui skirtą eismo juostą, atsitrenkė į „Volvo“ markės krovininį automobilį su puspriekabe. Po susidūrimo „Volvo XC90“ automobilis nuvažiavo į kelkraščio griovį. Įvykio metu sužeisti 4 žmonės (2 vairuotojai ir 2 keleiviai).

Apie devintą ryto Kupiškio rajone, Skverbų kaime, „Mersedes-Benz“ automobilio vairuotojas, bandydamas išvengti susidūrimo su ta pačia kryptimi judančiu traktoriumi, nesuvaldęs automobilio nuvažiavo nuo kelio. Įvykio metu sužaloti 5 eismo dalyviai (automobilio vairuotojas ir 4 keleiviai).

Rytą, apie dešimtą, Panevėžyje, Klaipėdos gatvėje, „BMW Serie1“ markės vairavusi moteris nepraleido per nereguliuojamą pėsčiųjų perėją ėjusios pėsčiosios ir ją kliudė. Sužalota pėsčioji.

Apie pusę vienuoliktos rytą Vilniuje, Antakalnio gatvėje, jaunas vyras, vairuodamas „Renault“ automobilį, važiuodamas atbulas kliudė ne pėsčiųjų perėja ėjusį garbaus amžiaus pėsčiąjį ir jį sužalojo.

Tuo pačiu laiku Jonavoje, Žeimių gatvėje, 1936 metais gimęs senjoras, vairuodamas „Mersedes Benz“ automobilį, išvažiavo į priešpriešiniam eismui skirtą eismo juostą ir partrenkė šaligatviu ėjusią pėsčiąją. Bandydamas iš eismo įvykio vietos pasišalinti vairuotojas buvo sustabdytas kitų, eismo įvykį mačiusių, vairuotojų pagalba.

Apie puse šešių vakaro Vilniuje, Bebrų gatvėje, jaunas vyras, vairuodamas „Fiat Ducato“ automobilį ir sukdamas į dešinę, kliudė dviračiu važiavusį vyrą. Įvykio metu sužeistas dviračio vairuotojas.

Vakare, apie aštuntą, Kauno rajone, kelyje Vaišvydava–Piliuona–Pakuonis–Pabališkiai, 18 metų vairuotojas kelio vingyje nesuvaldė „VW GOLF“ markės automobilio, nuvažiavęs nuo kelio atsitrenkė į medį. Įvykio metu sužeistas automobilio vairuotojas ir 16 metų keleivė.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių