Panevėžio rajone tęsiama mįslingai dingusio berniuko paieška

  • Teksto dydis:

Panevėžio rajone šeštadienį bus tęsiama iš namų kiemo dingusio dvejų metų neturinčio berniuko paieška.

Panevėžio apskrities vyriausiasis policijos komisariatas informuoja, kad trečiadienį dingusio vaiko paieškos iki šiol buvo nerezultatyvios.

Gausios gyventojų ir pareigūnų pajėgos berniuko ieško nuo trečiadienio. Vaiko paieškai pasitelkti kinologai su šunimis, gelbėtojai-narai, kariai.

Trečiadienį apie vaiko dingimą pareigūnus informavo jo tėvai – jie nurodė, kad neranda kieme su tėvu buvusio berniuko.

Netoliese sodybos teka Nevėžio upė, todėl keliama nelaimingo atsitikimo versija, kad vaikas galėjo nuslysti į vandenį ir būti nuneštas srovės. Vis dėlto policija neatmeta ir kitų galimų vaiko dingimo priežasčių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

As

As portretas
As galvoju tik tevai ar tevas juk pagerentis ir dar...Arba kas pavoge Gal ji motina mylejo kiti pavydejo Istirti ankstesni gyvenima

Slapta

Slapta portretas
Dar nieko negirdėti naujo,apie tą angeliuką? Gal jau kas paaiškėjo?

To Jo

To Jo portretas
Tevai patys turetu pasiprasyti , kad jie butu patikrinti melo detektorium ir irodyti , kad jie neprisidejo prie vaiko dingimo , o gal but ir zuties.Jei jie padare klaidu del vaiko neprieziuros, tai gali buti negalvojo , kad galetu kazkas atsitikti su vaiku. Cia visiems teveliams dar karta tokios nelaimes parodo , kad reik but budriem, saugiems priziurint, auklejant savo vaikus.
VISI KOMENTARAI 27

Galerijos

Daugiau straipsnių