Ketvirtadienį nukentėjo 12 eismo dalyvių, žuvo – 3

  • Teksto dydis:

Rugsėjo 3 d. policijos pareigūnai užregistravo, pirminiais duomenimis, 57 eismo įvykius. Įvyko 12 eismo įvykių, kuriuose nukentėjo 12 žmonių, 3 žmonės žuvo.

Ryte, apie 10.30 val., Trakų rajone, Skynimų kaime, kelio A6 30 kilometre, automobilio „Opel Astra“ vairuotojas išvažiavo į priešpriešiniam eismui skirtą eismo juostą, susidūrė su ją važiavusiu krovininiu „Scania“ automobiliu. Įvykio metu „Opel Astra“ vairuotojas žuvo.

Apie 12 val. Kaune, važiuojant link Lapių, vairuotojas, vairuojamas automobilį Renault, sukdamas į kairę nepraleido priešinga kryptimi tiesiai važiavusio kito automobilio Toyota ir su juo susidūrė. Eismo įvykio metu sužalota automobilio Toyota vairuotoja.

Apie 12 val., Vilniuje, automobilio „Peugeot“ vairuotoja sukdama į kairę nepraleido priešinga kryptimi tiesiai važiavusio dviratininko ir su juo susidūrė. Nukentėjo dviratininkas, apgadintas automobilis.

Apie 12 val., Vilniuje, automobilio „Peugeot 308“ vairuotojas įvažiuodamas į kiemą , kliudė dviračiu važiavusį vyriškį. Eismo įvykio metu nukentėjo dviračio vairuotojas.

Apie 13.30 val., Telšiuose, automobilio vairuotoja paliko savo automobilį stovėjimo vietoje neužtikrinus, kad automobilis automobilis savaime nepradėtų riedėti. Automobilis iš stovėjimo vietos nuriedėjo, ko pasekoje užvažiavo ant pėsčiojo ir atsitrenkė į pastatą. Eismo įvykio metu nukentėjo pėsčiasis, ir buvo apgadintos pastato durys.

Apie 14 val., Mažeikių rajone, kelio Kuršėnai – Mažeikiai 46 kilometre, krovininio automobilio „Scania“ su puspriekabe, automobilio vairuotojas, nesuvaldęs automobilio dėl sprogusios priekinio rato padangos, išvažiavo į priešpriešiniam eismui skirtą eismo juostą, susidūrė su automobiliu „Hyundai“, kuris nuo smūgio nuvažiavo nuo kelio. Krovininis automobilis užvirto ant automobilio „Toyota Avensis“. Įvykus susidūrimui, automobilių nuolaužos ir iš puspriekabės byrantis krovinys apgadino „Mercedes Benz“ automobilį. Įvykio metu žuvo du vairuotojai, vienas vairuotojas sužeistas.

Apie 15 val., Kaune, „Fiat“ automobilio vairuotojas sukdamas į dešinę nepraleido dviračių taku važiuojančio paspirtuku 17 metų jaunuolio, jį kliudė. Įvykio metu nukentėjo paspirtuko vairuotojas ir keleivė.

Apie 15.30 val., Kaune, automobilio „Mercedes“ vairuotojas sukdamas į kairę ir susidūrė su ta pačia kryptimi važiuojančia „Toyota“. Eismo įvykio metu nukentėjo mažametis „Toyota“ keleivis.

Apie 20 val., Prienų r. sav., kelio Balbieriškis-Jiestrakis-Plutiškės 22 km, pirminiais duomenimis mažametis vairuodamas dviratį išvažiavo iš kiemo į pagrindinį kelią ir buvo partrenktas keliu važiuojančio automobilio „Toyota“. Eismo įvykio metu sužeistas dviratį vairavęs mažametis, apgadintas dviratis ir automobilis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Stai

Stai portretas
Ir atsakymas i sergamumo lygi coronovirusu. Per para avarijose nukencua apie 10 zminiu, zuvo 3 zmones, nuo kardiologiniu ligu suserga apie 26 zmones, nuo kitu ligu suserga apie 22, o nuo coronos 20. Tai kur slypi paslaptis?????
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių