Išgelbėjus automobilyje įkalintus vaikus – padėka: jūs nešate didžiulį gėrį

  • Teksto dydis:

Vakar skubiosios pagalbos tarnybų telefono numeriu 112 buvo gautas skambutis iš Vilniaus, kad du maži vaikai užsitrenkė automobilyje. Laimė, operatyviai sureagavę ir tinkamai patarę atstovai prisidėjo prie laimingos istorijos baigties.

„Operatorius Aleksandras paaiškino skambinusiai moteriai, jog ugniagesiai gelbėtojai neturi įrangos, kad galėtų atidaryti automobilį, nepadarydami jam žalos, todėl rekomendavo pirmiausiai kreiptis į avarinio spynų atidarymo paslaugas teikiančią įmonę bei padiktavo kelis telefono numerius. Taip pat patarė, jei nepavyktų susitarti dėl operatyvaus atidarymo, vėl skambinti numeriu 112, nes ilgai būdami uždarytame automobilyje maži vaikai gali patirti šilumos smūgį“, – skelbiama „112 – skubi pagalba“ feisbuko puslapyje.

Pasak atstovų, maždaug už valandos buvo gautas elektroninis laiškas, kad viskas baigėsi gerai. Vieno iš vaikų mama rašė:

„Norime padėkoti už pagalbą darbuotojui, deja, vardo neprisiminsime, buvo užklupęs stresas. Didžiulis Jums „ačiū“ už adekvatumą, operatyvią informaciją ir nuoširdų norą padėti. Jūs nešate didžiulį gėrį gyvenime padėdami žmonėms. Tegul Jums gyvenime viskas klostosi lengvai ir gerai“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių