Į konteinerį išmestam šuniukui pareigūnė namus surado per feisbuką

  • Teksto dydis:

Šaltas sausio 8 d. sekmadienis Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnei Ligitai Jovaišienei netikėtai tapo kupina emocijų ir išgyvenimų diena. Moteris išgelbėjo į konteinerį išmestą šunelį.

„Sekmadienio popietę su šuniuku išėjome pasivaikščioti. Pakeliui stabtelėjau prie konteinerio išmesti šiukšlių ir tuo metu išgirdau inkštimą", – prisimena pareigūnė. Žvilgtelėjusi į konteinerio vidų pareigūnė liko sukrėsta – iš ten didelėmis akimis į ją žvelgė mažytis šuniukas.

Už pavadėlio laikydama savo keturkojį bičiulį, pareigūnė puolė vaduoti šiukšlių krūvoje palikto šunelio. „Neįsivaizduoju, kaip žmogus galėjo taip beširdiškai pasielgti. Tai – protu nesuvokiama", – į nutikimą jautriai reagavo moteris. Pasak pareigūnės, įsiropšti į gerokai už save didesnį konteinerį šuo galimybės neturėjo. Be to, šalia jo buvo ir tuščia popierinė dėžė, su kuria, spėja pareigūnė spėja, šuo ir buvo išmestas.

Kadangi Ligitos namuose jau penkerius metus karaliauja augintinis Čipas, ji priglausti antro šuniuko galimybės neturėjo. Be to, ir senbuvis iškart pajuto konkurenciją. Dėl to parsinešusi paliktą šunelį namo, moteris apie tai paviešino socialiniame tinkle „Facebook": „Kas per žiaurumas tų žmonių! Tiems, kurie išmetėte mažą bejėgį šuniuką Telšiuose, Sedos g. esančiame šiukšlių konteineryje, galiu palinkėti ir patiems ten atsidurti! Reikia šuniukui namų! Prašau pasidalinti. Gal atsiras geri žmonės, kurie priglaus šį mažylį!".

Geri žmonės netruko atsirasti. Tą patį vakarą šiukšlių konteineryje rastas šuniukas iškeliavo į šiltus namus. Belieka pasidžiaugti, kad gėrio kupina pareigūnės širdis suteikė galimybę gyventi.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Valyte

Valyte portretas
Siaubas !!! Ir kaip yra,visais atzvilgiais, tokiu slyksciu zmogenu???

Erzelis

Erzelis portretas
Kaip elgiasi su gyvūnais,tokia bus ir to antžmogio senatvė.....kaip žemė nešioja tokius beširdžius,tai banditai-žudytojai.Gerai,kad yra gerų žmonių,kurie globoja bejėgius gyvūnėlius Juk jų likimas žmogaus rankose.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių