Dėl gaisro Alytuje savivaldybė paskelbė ekstremalią situaciją

Dėl aplinkos oro užterštumo pavojingomis medžiagomis nuo spalio 16-osios Alytaus miesto savivaldybės teritorijoje skelbiama savivaldybės lygio ekstremali situacija.

Alytaus miesto savivaldybės administracijos direktoriaus Rolando Juonio įsakymu Alytaus miesto savivaldybės ekstremaliosios situacijos operacijų vadovu paskirtas Vilniaus priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Varėnos rajono priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos viršininkas Andrius Kandratavičius, o Alytaus miesto savivaldybės ekstremaliosios situacijos informacijos valdymo koordinatoriumi – Alytaus miesto savivaldybės administracijos Viešosios tvarkos skyriaus vyriausiasis specialistas Dalius Česynas.

Naktį į trečiadienį Pramonės rajone įmonės „Ekologistika“ patalpose kilęs gaisras lokalizuotas, tačiau Alytaus miesto gyventojams dėl oro taršos rekomenduojama vengti buvimo lauke, uždaryti langus ir uždengti šulinius bei nenaudoti jų vandens maistui.

Ar bus stabdomas ugdymo procesas Putinų mikrorajone esančiose švietimo įstaigose, paaiškės ankstų ketvirtadienio rytą. Rytą į Alytaus miesto savivaldybėje vyksiantį posėdį rinksis Ekstremalių situacijų komisija, kuri, kaip skelbiama Alytaus miesto savivaldybės pranešime, įvertinusi situaciją, priims sprendimą, ar nutraukti ugdymą mokyklose.

Alytaus miesto savivaldybės švietimo įstaigos ir tėveliai bus nedelsiant informuoti apie priimtus sprendimus. Informacija apie ugdymo proceso nutraukimą, jeigu jo prireiks, bus paskelbta TAMO dienyne.

Šiuo metu gaisro vietoje dirba gausios ugniagesių pajėgos. Situacija nuolat stebima ir kontroliuojama.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Blinda

Blinda portretas
Jei patys nesugebat uzgesinti, tai gal prasykit pagalbos is uzsienio? Stai ir vel islindo pilnas nepasiruosimas ir pinigu kisimas i niekur! Marazmas.

Lana

Lana portretas
Nežinote, kur rasti merginą nakčiai? Tada išbandykite tai - www.getmeets.com

Anonimas

Anonimas portretas
Kur.vos RUUUUSAIIII PUOLAAAAA
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių