Antradienį šalyje rasti penkių mirusių žmonių kūnai

Antradienį šalyje rasti penkių žmonių kūnai. Pradėti ikiteisminiai tyrimai mirties priežastims nustatyti.

6.34 val. Vilniuje, M. K. Čiurlionio gatvės namo vidiniame kieme, rastas 39 metų vyro  kūnas.

Vakare, apie 17.10 val., Kėdainiuose, ties P. Lukšio gatve, upėje, rastas mirusio 76 metų vyro kūnas irimo stadijoje. Vyras, kaip nurodo Policijos departamentas, nuo 2020 m. gruodžio 21 d. buvo ieškomas kaip dingęs be žinios.

Apie 19.30 val. Kaune, Gričiupio gatvėje, bute, rasti dviejų mirusių 72 ir 47 metų moterų kūnai irimo stadijoje.

Dar vieno mirusio žmogaus – 50 metų vyro – kūnas rastas apie 17.30 val. Panevėžio rajone, Dembavos kaime, garaže.


Šiame straipsnyje: rasti kūnairasti lavonai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Jeronimo

Jeronimo portretas
Na aš tai neskubėčiau įtarti žmogžudystės galėjo,juos ištikti deguonies nepakankamumas ir sprogti net arterija arba,prasidėti lėtinis kraujavimas,taip pat tik degunies neoakankamumui esant kaip minėjau,imti svaigti galva,arba padidėjus toje pačioje stadijoje staigiam fiziniam krūviui pvz-bėgimas ištikti miokardinis infarktas aš ne daktaras bet labai dauk apsiskaitęs,mediciną,nei dažnas,eilinis pilietis. Esu matę situacijų kurias tik aš ir paaiškinčiau nes kai kurias detales moku geriau už ekspertus,nustayti pvz kad ištinka miokardinis infarktas ir kodėl,galiu tiksliai nustatyti esu net matęs,žmogžudystę kurios nei teismas nei medicinos eksoertai nesugebėjo įžvelgti tik aš na bet negalėjau su jais to aptarti ir padėti,pripažinti kaltais,padarius netyčinę žmogžudystę bet nepateisinamomis aplinkybėmis kadangi gerokai panagrinėjus ją įvardinčiau kaip tyčinę, vietoje teisėjo,ji prilygo žmogaus smaugimui,t.į tyčia sutrigdyta ir atimta žmogui gyvybė,nusikaltimas,buvo, jungtinėje, karalystėje.

Lavonų kaip kruvinaisiais 90-taisiais

Lavonų  kaip kruvinaisiais 90-taisiais portretas
'laisvės partijos " liberalizmas ir tolerancija liejasi laisvai. Nebespėjama skaičiuoti lavonų. O kur žiūri šaunusis spec dalinys "cyberpatrulis"?

Ir ką

Ir ką portretas
Vėl bus''AstraZeneka" kalta.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių