Krepšinio sirgaliai prašo FIBA vardinio kvietimo į pasaulio čempionatą

Lietuvos krepšinio aistruolių iniciatyvinė grupė kreipėsi į FIBA prezidentą ir valdybą, prašydami skirti vardinį kvietimą Lietuvai dalyvauti 2010 m. pasaulio vyrų krepšinio čempionate Turkijoje. 

Sirgaliai tvirtina susirūpinę, jog dėl sunkios ekonominės šalies situacijos Vyriausybė ir Lietuvos krepšinio federacija neras pakankamai lėšų vardiniam kvietimui gauti.

„Tikime, kad FIBA sprendimus lemia ne vien finansiniai, bet ir ideologiniai kriterijai, todėl kelių šimtų tūkstančių Lietuvos krepšinio sirgalių vardu kreipiamės į FIBA, norėdami padėti valstybei ir šalies krepšiniui“, – sakė Lietuvos krepšinio aistruolių iniciatyvinės grupės atstovas Tomas Balaišis-Sėkla.

Krepšinio aistruoliai, ėmęsi šios visuomeninės iniciatyvos, sako tikintys, kad FIBA deramai įvertins Lietuvos pasiekimus pasaulio krepšinyje, kurių neištrins jokios laikinos nesėkmės.

Laišką su prašymu skirti vardinį kvietimą Lietuvai į 2010 m. pasaulio vyrų krepšinio čempionatą elektroninėje erdvėje jau pasirašė tūkstančiai šalies krepšinio sirgalių. Šį laišką krepšinio gerbėjai pasirašyti ir prisidėti prie kreipimosi dar gali iki gruodžio 13 d. adresu http://www.peticijos.lt/visos/2980.


Šiame straipsnyje: fibaLKFkrepšinio sirgaliai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių