Vilkikas taranavo lengvąjį automobilį, du žmonės – ligoninėje

Ketvirtadienį po pietų pietinėje Klaipėdos pusėje aidėjo grėsmę bylojantys policijos ir greitosios medicinos pagalbos sirenų garsai. Pareigūnai per garsiakalbius reikalavo vairuotojus sukti iš kelio ir leisti kaip įmanoma greičiau pasiekti nelaimės vietą.

13.24 val. Šilutės plento ir Smiltelės gatvės sankryžoje susidūrė sunkiasvoris vilkikas ir lengvasis automobilis.

Sunkvežimis važiavo Šilutės pl. link Rimkų. Tuo pat metu iš Smiltelės gatvės į sankryžą įvažiavo „Toyota“ markės automobilis. Didžiulė mašina rėžėsi į lengvąją, ją sumaitojo ir prispaudė viduje buvusią pagyvenusių sutuoktinių porą.

Greitosios medicinos pagalbos medikai į ligoninę išgabeno abu lengvąja mašina važiavusius žmones. Moteris buvo sužeista, vyras patyrė didelį stresą, todėl nuspręsta patikrinti ir jo sveikatos būklę.

Kelių policininkai dar aiškinasi, kaip įvyko eismo nelaimė.

Tačiau liudininkai avarijos vietoje tvirtino, kad vilkiko vairuotojas į sankryžą įvažiavo degant raudonam šviesoforo signalui.



NAUJAUSI KOMENTARAI

daltonikas

daltonikas portretas
Sureguliuokit šviesoforus taip, kad visada degtų "žalia". Tuomet niekas nevažiuos per "raudoną" :)

Rasa

Rasa portretas
Tikrai netikiu kad važiavo per raudona visiški vėjai vairuotojas labai atsakingas tikrai taip nepadarytu

Aš  portretas
Nieko čia naujo, kad fūra važiavo degant raudonam šviesoforo signalui. Kasdien važiuoju jau daug metų šia sankryža ir per langus mačiau iškart po to kas įvyko - galiu pasakyti, kad beveik 90% ten fūros ir sunkiasvorės mašinos mašino važiuoja jau degant raudonai šviesai ir dar spaudžia, kad tik “neva” spėtų prašokti. Gerokai daugiau nei leistinas greitis jie lekia, nors ir taip ten 70!! Visada šioje sankryžoje pastoviu bent kelias sekundes degant žaliai šviesai vien tam, kad praleisčiau tuos, kuriems jau seniai dega raudonas. Čia amžinai tas pats ir niekas nesikeičia. Avarijos kone kas antrą dieną čia vyksta. Tai gal jau laikas sureguliuoti šią sankryžą, kad išvengtume tokių ir kitokių nelaimių. Ponai, reguliuokite tinkamai šviesoforus ne tik čia, bet ir dar kelias sankryžas tame pačiame Šilutės plente.
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių