Vidury dienos surengė naminių ožkų medžioklę

  • Teksto dydis:

Klaipėdos regiono aplinkos apsaugos departamentas gavo pranešimą apie ožkų medžioklę.

Klaipėdos regiono aplinkos apsaugos departamentas gavo pranešimą apie ožkų medžioklę. Apie įvykį pranešė  „Gėgės” medžiotojų būrelio nariai. Atvykę į įvykio vietą Šilutės r. Katyčių seniūnijos Užkamonių kaimą policijos pareigūnai sulaikė du medžiotojus. Jų grobis – nušauti 6 naminiai raguočiai.

Vienam iš medžiotojų nustatytas vidutinis girtumo laipsnis, kitas medžiojo pasibaigus medžiotojo bilieto galiojimui. Iš pažeidėjų paimti du šautuvai: karabinas ir lygiavamzdis.

Vyrai aiškino šaudę nemedžioklinius gyvūnus ne savo medžioklės plotuose ožkų šeimininko paprašyti. Esą raguočiai pabėgę ir jų niekaip nebuvo galima pagauti. Nušautų raguočių šeimininkas to neneigė.

Už šį pažeidimą paslaugiems medžiotojams gresia nuo 500 iki 1000 litų bauda su ar be pažeidimo padarymo įrankių ir priemonių konfiskavimu arba teisės medžioti atėmimas nuo 1 iki 3 metų su pažeidimo padarymo įrankių ir priemonių konfiskavimu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Martynas Bajoras

Martynas Bajoras portretas
Esu bednas ukininkas laikiau ozkas myliejau,laikiau viliniam aptvare,1,50 cm aukscio rite vsos buvo nis sokdintos perja,radau sudraskytas dvi negyvas,palikau paroditi vetrinarijos tarnybai paroditi,atvyko po savaites pareiske nogaisos ir zada atimti teise ukininkauti,gelbstisavo kedes,reikia padaryti kaltu,juk jie visa laika teisus,juk ne viena pieno uki su ede.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių