Vaikiną apiplėšė kartu puotavę jaunuoliai

  • Teksto dydis:

Skuodo rajono gyventojui gerokai apkarto pažintis su Klaipėdos kavinėje sutiktais jaunuoliais. Po išgertuvių nauji pažįstami paliko vaikiną be pinigų, dokumentų ir telefono.

1998 m. gimusio vaikino pareiškimą dėl plėšimo Skuodo rajono policijos komisariatas gavo antradienį. Vaikinas pasakojo, kad pirmadienį, apie 12 val., atvyko į Klaipėdos miestą, kavinėje vartodamas alkoholinius gėrimus susipažino su trimis nepažįstamais jaunuoliais.

Kartu su jais apie 22 val. grįžo į Skuodo miestą. Visa kompanija degalinėje nusipirko maisto produktų ir nuvyko į Tvenkinio gatvę, kur prie irklavimo bazės, pavėsinėje, toliau linksminosi. Staiga nukentėjusysis pajuto smūgį iš už nugaros į sprandą ir trumpam prarado sąmonę.

Atsigavęs vidinėje striukės kišenėje vyras neberado odinės piniginės, kurioje buvo 950 eurų, vairuotojo pažymėjimas, asmens tapatybės kortelė, banko kortelė su PIN kodu. Kelnių kišenėje pasigedo telefono. Pasak Klaipėdos apskrities policijos pranešimo, iš viso vyrui padarytas 1355 eurų nuostolis.

Policija pradėjo plėšimo tyrimą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jaunuoliu nepazystamu bijok ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

 jaunuoliu nepazystamu bijok ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, portretas
kai mastymo nera tai kunas kencia,visur reikia galvoti kas po to ,ogi ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,as

Nuo seno yr tap

Nuo seno yr tap portretas
draugs draugs, kol nurauks.

kažkokie iškrypę

kažkokie iškrypę portretas
puotauti reikia su jaunuolėmis o ne su jaunuoliais....
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių