Turguje prekiavo draudžiamais daiktais

  • Teksto dydis:

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Viešosios tvarkos tarnybos Prevencijos skyriaus atstovai stebi, ar turgaviečių bei prekyviečių prekeiviai nepažeidžia įstatymų. Dažniausiai pareigūnai tai daro atlikdami kontrolinius pirkimus.

Vasario 20 d. pareigūnai lankėsi keliose Kretingos, Palangos bei Klaipėdos parduotuvėse, kur tikrino, ar nepažeidžiamas alkoholio kontrolės įstatymas.

Šį kartą parduotuvėse pažeidimų nenustatyta.

Tą pačią dieną apsilankę uostamiesčio Tilžės gatvėje esančioje turgavietėje ir atlikę kontrolinį pirkimą, iš 68 metų prekeivio pareigūnai nusipirko dujų aerozolinį balionėlį bei elektros impulsinius aparatus "1101 Type Light Flashlight(Plus)" ir "Power style".

Be to, anksčiau administracine tvarka baustas ir neturintis licencijos prekiauti asmuo ant prekybos stalo buvo pasidėjęs parduoti skirtas dvi, kaip įtariama, teleskopines lazdas.

Užfiksavus prekybą galbūt draudžiamais daiktais, pradėtas tyrimas dėl neteisėto disponavimo nešaunamaisiais ginklais. Už tai įtariamiesiems gresia bauda arba areštas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Uždrauskit virtuvėse peilius, jau kiek vyrų bobos jais papjovė....

Pagarba policijai

Pagarba policijai  portretas
Policija dirba savo darbą.. iš vis uždraust prekiba peiliųs.kas antras pacukas nešioja peilį.. gręžtint įstatymo bazė dėl peilių.kokiu tikslų žmonės nešioja peilį..padurt papjaut ..

Anonimas

Anonimas portretas
Su ilga vinimi irgi galima sėkmingai kažką padurti. Su yla irgi, netgi patogiau. O paprastas pjūklas- išvis baisus ginklas, jei patrauksi dantimis skersai snukio.....reikia viską uždrausti. Nepaminėjau dar plaktuko. Tik kaukšt per makaulę- ir vietoj gatavas... o su Fiskars kirviu išvis gali išilgai perskelti kaip pliauską. Tai kodėl jų nedraudžia ?
VISI KOMENTARAI 18

Galerijos

Daugiau straipsnių