Šventinę dieną pareigūnai patikrino per 200 žvejų

  • Teksto dydis:

Klaipėdos miesto PK Jūrų uosto policijos grupės pareigūnai 2021 m. vasario 16 d. vykdė priemonę – tikrino, ar saugiai žvejai elgiasi ant užšalusių Klaipėdos mieste esančių vandens telkinių.

Šventinę dieną žvejų buvo itin daug – ant Kuršių marių Malkų įlankos ir Danės upės ledo patikrintas 231 žvejas. Visi buvo vietiniai, tačiau 12 iš jų neturėjo specialių smaigų, kuriuos, lipant ant ledo, turėti privalu. Už tokį pažeidimą gresia bauda nuo 16 iki 30 eurų – smaigų neturėję žvejai nusižengė pirmą kartą, todėl jiems skirta po pusę minimalios baudos.

Pareigūnai patikrino ir 125 krante paliktus automobilius – 30 iš jų buvo pastatyti ten, kur tai daryti draudžiama. Jų savininkams surašyti ANK protokolai dėl Kelių eismo taisyklių pažeidimo.

Policijos pareigūnai primena, kad prieš lipant ant ledo būtina įsitikinti, ar tai yra saugu, smaigus laikyti lengvai pasiekiamoje vietoje, rekomenduojama vilkėti ryškiaspalves liemenes. Taip pat būtina laikytis kitų saugaus elgesio ant ledo taisyklių ir karantino reikalavimų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

jk

jk portretas
ne policija turi meškeriotojus tikrinti,o gamtoa aosauga,bet policijos tiek daug darbo neturi,tai vis Šimonytei kelis eurus išpeš,kad mokesčiu politika kvaila ir dirbti pas mus neapsimoka,tai premjeres nejaudina

GGG

GGG portretas
Ką dar galit patikrint...puse pareigūnu reik atlesti, biudžetui lengviau būtu, nes nebeturi ką veikti...

herkus

herkus portretas
kas zinot, ar Kairiu poligone žvejus tikrina is kur jie atvyko? Ten sako, kad nebe Klaipedos savivaldybe..
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių