Šiukšlių konteineryje – naujagimės lavonas (papildyta)

Pirmadienį Klaipėdoje šiukšlių konteineryje besirausdama benamė aptiko ką tik gimusios mergaitės lavonėlį.

Kraupaus radinio išsigandusi moteris prie šiukšlių konteinerio pašaukė netoliese šaligatvius valiusį kiemsargį.

Vyriškis apie radinį iškart pranešė policijai. Pirminiais duomenimis, negyva mergaitė buvo ką tik gimusi. Lavonėlis buvo susuktas į šiukšlių maišą.

„Matyti tik tiek, kad ką tik pagimdytas vaikas. Kūnas dar net neturėjo raumenų“, – tikino Smurtinių nusikaltimų tyrimų skyriaus viršininkas Donatas Bielūnas.

Kūnelis aptiktas apie 10 val. prie Naikupės g. 9 namo esančiame buitinių atliekų konteineryje.

Įvykį tiria Klaipėdos policijos Smurtinių nusikaltimų tyrimų skyrius.

Rastas kūnas išgabentas ekspertizei.

Papildyta:

Tyrimui vadovaujantis Klaipėdos apygardos prokuratūros prokuroras Arūnas Saunorius tikino, kad įtariamoji šiuo kraupiu nusikaltimu dar nenustatyta.

„Įtariamųjų kol kas nėra. Prašome visuomenės pagalbos. Ką nors žinančius apie įvykį prašome pranešti telefonu Klaipėdoje – 354040 arba Bendruoju pagalbos telefonu 112“, – ragino prokuroras.

Pasak A.Saunoriaus, negyvos mergaitės kūną apžiūrėjęs ekspertas smurto žymių nerado.

„Sužalojimų vizualiai nematyti. Atrodo, kad vaikelis ką tik gimęs. Dėl išnešiojimo laikotarpio kol kas duomenų neturime“, – aiškino prokuroras.

Tyrėjai ieško galimų liudininkų. „Gyventojai yra apklausinėjami. Atliekame visus medicininius tyrimus, kokių tik reikia“, – tikino pareigūnas.

Prokurorų teigimu, negyvas kūdikis į šiukšlių konteinerį galėjo būti išmestas prieš kelias valandas iki jį surandant.

„Arba jis buvo atneštas rytą, arba naktį, nes ant viršaus kitų šiukšlių nebuvo užmesta. Tačiau tai kol kas yra spėlionės“, – sakė A.Saunorius.
 



NAUJAUSI KOMENTARAI

siaubas.

siaubas. portretas
Kokia SUKA turi buti kad taip pasielgti,siaubas...

Raima

Raima portretas
Net žvėrys taip napasielgtų! Žmonės, koks turi būti žmogus, kad išmesti SAVO vaiką i konteinerį, kaip nereikalingą daiktą... kaip po to gyventi??? kas darosi pasauly? svetimam žmogui nuo tokių naujienų širdis skauda... o ką jaucia motina? čia tiesiog nėra žodžių! gyvenam 21 amžiuje, yra daug būdų saugotis. Mergynos, prieš tai kai šokat į lovas, pagalvokit apie pasekmes!!!!!!!

idiotui ar

idiotui ar portretas
sovietmečiu buvo dar bausiaui, tik spaudoje buvo uždrausta rašyti ir skelbti apie įvairius nusikaltimus ir nelaimes. Todėl reikia tiems abortų draudimo iniciatoriams gerai praplauti smegenis, net nesvarbu, kokiais būdais. Uždraudus abortus, tokių tragedijų pasipils visoje Lietuvoje.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių